Anniko van Santen voelt zich niet als Erland en Wendy

NPO-ster Anniko van Santen voelt zich in haar relatie met SBS 6-baas Remco van Leen niet een soort Erland Galjaard en Wendy van Dijk. Dat heeft ze gezegd in 5 Uur Live. Loretta Schrijver maakte deze vergelijking, omdat beide koppels bestaan uit een presentatrice en een zenderbaas, al werken Anniko en Remco in tegenstelling tot Erland en Wendy niet voor dezelfde omroep. “Eigenlijk zijn jullie een beetje een soort Wendy en Erland. Leiden jullie ook zo’n glamourleven?“, vroeg ze.

Daar kon Van Santen kort over zijn. “Nee, ik vertel net over de winterbanden, ik moet dadelijk mandarijnen halen en ik moet een pakketje halen bij de post“, aldus de presentatrice, wijzend op haar doodgewone bestaan.

Het is volgens de presentatrice niet zo dat iedereen die op tv komt een luizenleven heeft. “Het is grappig, want iedereen denkt altijd dat bekende Nederlanders allemaal managers hebben, dat alles voor hen wordt geregeld. Laatst zeiden de onbekende Nederlanders in Expeditie Robinson dat. Ik zat echt hikkend van het lachen op de bank.

Anniko en Remco praten wel veel over tv, net zoals Erland en Wendy dat ongetwijfeld ook doen. “We vinden televisiemaken allebei heel erg leuk. Het is zijn werk om heel erg de vinger erop te leggen wat er beter kan of anders kan. Ik vind het altijd wel heel leuk om met hem televisie te kijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen