Boulevard gaat Niall Horan-optreden ’s nachts uitzenden

RTL Boulevard pakte vorige week groots uit met een belspel om geld te verdienen aan tienermeisjes die een uitzending met Niall Horan bij wilden wonen, maar met het optreden van de Britse zanger zelf wordt níet bepaald groots uitgepakt. Die is op vrijdag 20 oktober te zien om twaalf uur ’s nachts. Dat heeft de showrubriek laten weten. Horan was dinsdagochtend te gast in de studio van RTL Boulevard aan het Leidseplein in Amsterdam. Een kort fragment van de opnames werd gisteren getoond.

Het lijkt erop dat Horan niet veel interessants heeft uitgekraamd. RTL Boulevard liet gisteren een korte preview zien van de showcase en koos als opvallendste uitspraak zijn meest gênante moment ooit: hij liet een keer een basketbal tegen zijn gezicht aan stuiteren.

Al met al leek het er dus even op dat Horan te gast zou zijn in de veelbekeken avonduitzending van RTL Boulevard, maar dat is dus niet het geval. De showcase met de oud-zanger van One Direction wordt weggestopt in de nacht.

Het is niet bekend hoeveel RTL Boulevard heeft verdiend aan het belspel.

Lees ook:
RTL 4 lanceert belspel in RTL Boulevard (5 oktober)
RTL Boulevard nu met waarschuwing bij belspel (6 oktober)

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen