RTL 4 lanceert belspel in RTL Boulevard

RTL Boulevard is woensdagavond begonnen met een belspel. De showrubriek nodigt kijkers uit om tegen betaling te bellen en sms’en om kans te maken op kaarten voor een uitzending waarin tieneridool Niall Horan optreedt. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Luuk Ikink riep de kijkers meerdere malen op om voor 45 cent per keer te bellen en te sms’en, zodat met het zakgeld van de tienermeisjes in ons land de valet parking van de Boulevard-sterren betaald kan worden.

Ikink vindt het super dat Horan komt optreden. “Wij gaan volgende week iets héél bijzonders met hem doen. Hij gaat namelijk dinsdag hier een optreden verzorgen. Hier in de studio. Dat is tof hè? Het leuke is dat je er bij kunt zijn. Bel 0909-8810 of sms NIALL naar 3030. Dat kost je 45 cent per deelname en elke tiende deelnemer maakt kans om daar dinsdag bij te zijn.”

De kans om kans te maken op kaarten voor Horan is 10 procent: elke tiende beller of sms’er maakt immers kans. Maar wat de kans is dat mensen die kans maken op kaarten ook daadwerkelijk de kaarten bemachtigen, is volstrekt onduidelijk. RTL Boulevard heeft namelijk niet laten weten hoeveel mensen het optreden kunnen bijwonen.

Niall Horan is bekend van de boyband One Direction.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen