Privé confronteert Thierry Baudet met homogeruchten

Geplaatst op Mon 09 Oct 2017 om 15:00

Thierry Baudet wordt in een interview met weekblad Privé gevraagd of hij niet stiekem een homoseksuele man is. Dat is te lezen in de kiosk. Minister-president Mark Rutte heeft jarenlang gekampt met media die steeds maar weer over zijn seksuele voorkeur begonnen, en nu is Baudet aan de beurt. ‘Er wordt gefluisterd dat je van mannen houdt’, legt de Privé hem voor. Baudet reageert daar als volgt op: “Nee, hoor. Ik val op vrouwen. En een vrouw zal mijn partner zijn. Dat verwacht ik wel.

Het valt de Privé op dat Baudet in de privésfeer sowieso wel een beetje op Rutte lijkt. “Ja, ik ben vrijgezel. Ik ben verschillende keren bevriend geweest het afgelopen jaar, maar het heeft nooit lang geduurd.

Zijn relaties gaan steeds weer over. “Ik denk dat ik voor een steady relatie te veel met mijn werk bezig ben. Je moet tijd investeren in elkaar en ik denk dat ik daarvoor te weinig tijd heb vrijgemaakt. Zelfs in de vakantie heb ik doorgewerkt.”

Wat zijn zijn ambities op dat terrein? “Het zou leuk zijn als er een partner komt met wie ik lang samen kan zijn en een gezin mee kan stichten. Dat moet echt gebeuren.”

Zijn ambitie op politiek gebied is helder: Rutte van zijn troon stoten. “En niet misschien, maar zeker. Daar ga ik voor. Er gaat een hele hoop veranderen als ik premier word. Wat in een eeuw is opgebouwd in dit land wordt nu weggegooid, maar de Nederlanders kunnen straks weer trots zijn op dit land.”

Het Privé-interview met Thierry Baudet kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
27 Reacties op “Privé confronteert Thierry Baudet met homogeruchten”


 1. Woodstock

  Volgens mij bedenkt gewoon een homosexuele man op de redactie deze geruchten zelf.

 2. Woodstock

  Volgens mij komen die geruchten van hun redactie zelf. Ik heb ze nog nooit gehoord. Waarschijnlijk een nicht die hem leuk vindt.

 3. Kijker

  Lekker belangrijk weer, wat maakt het uit of hij homo is of niet. Maar hij gaat dit land veranderen? WHAHAHAGAHAHAHAHA En alles wordt te grabbel gegooid? Ik ben al die populisten spuugzat, die dit land zogenaamd gaan redden. Ga eens iets nuttigs doen met je politieke loopbaan en kom met serieuze oplossingen. Hou op met dat getoeter langs de zijlijn.

 4. Jeffrey

  Laat die man!
  Het gaat niemand iets aan wat men in de slaapkamer uitspookt. En als het wel een keer uitlekt (zoals bij Paay) dan is het land te klein. Hypocriet gedrag.

 5. Davie

  @woodstock Ach ja, meteen de redactie bestempelen als ‘nicht’.

  Het moet niet uitmaken of hij homo is of niet. Sterker nog, het zou voor de politiek weer eens goed zijn als er een homoseksuele politiek leider op zou staan.

 6. op naar maandagavond..20.30 ...RTL7

  de LINKSE kerk wil m kapot maken,
  t zelfde wat ze met wilders hebben geprobeerd
  bij pim en theo hadden ze succes,
  en ayaan is maar snel gegaan,
  en gelijk had ze

  maw een kat in t nauw maakt rare sprongen,
  Tierry , ga zo door,
  en theo deed t gisteren weer fantastisch bij harrij,
  op RTL7

 7. Daniel

  1) Aanmatigend 2) Bekakt 3) Eigendunkelijk 4) Elitair 5) Hautain 6) Hooghartig 7) Hoogmoedig 8) Hovaardig 9) Ingebeeld 10) Laatdunkend 11) Neerbuigend 12) Pedant 13) Pretentieus 14) Trots 15) Uit de hoogte 16) Verwaand 17) Vrijpostig 18) Waanwijs 19) Zelfgenoegzaam 20) Zelfingenomen,

 8. Arie

  Thierry for president!

 9. Chantal

  De geruchten komen van Baudet zelf. Dan krijgt hij weer aandacht (vooral van sites als MC)

 10. Frans

  Precies Daniel… de juiste eigenschappen in een voor de minister president van de toekomst

 11. Momo

  Ik heb de indruk dat hij niet vrijgezel is omdat hij homo zou zijn, maar omdat hij nogal een manwhore is.

 12. Appelsap

  Moet ie niet genderneutraal zijn om een goede president te Zijn?

 13. GW

  Al laat hij zich elk weekend in een darkroom uitwonen door drie bubba’s… het zal me echt een worst wezen. Zolang alles wat hij doet in zijn seksleven legaal is en daardoor niet chantabel is en hij zich daarnaast op zijn werk richt, interesseert het me echt niets.

 14. Enzo Voort

  Man, vrouw, strait, gay, kween of omgebouwd. Het is tegenwoordig allemaal een pot nat.

 15. Lorelei Johanson

  Niet dat die nicht überhaupt relevant is, maar, ze verzet zich wel te veel.

 16. po

  Baudet is wel degelijk gay, maar doet zich als hetro man voor.

  Wordt toch niks met zijn partij, met stervende Hiddema als advocaat, mensen laat je nik gek maken door deze homo. Hij kan er beter voor uit komen, klestpraatjes en zetel verlies liggen op de loer.

 17. Jack Wolff

  Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om de man te slopen. En hij pareert het lachend. Nog wel. Want zijn het nog de gekken en de dwazen die schrijvenop muren en glazen, er was maar één Lunatik voor nodig om van de taart naar de kogel te gaan. Want het hebben van een verkeerde mening rechtvaardigt veel. Voor sommigen alles.

 18. Walter

  ..gezin: ”Dat moet echt gebeuren”

  Van wie? God? Ome Buma?

 19. GW

  @Jack Wolff 18:13:

  De demonisering is al lang en breed in gang gezet. En extreem-linkse Joop-geluiden worden steeds meer geuit in mainstream-media. Dat vind ik nog het meest enge. Ik ben inmiddels de tel kwijt geraakt hoeveel anti-Baudet artikelen er zijn verschenen in de Volkskrant en de NRC. Dan heb ik het nog niet eens over Pauw, Buitenhof etc. De hetze woekert maar voort. Hij moet en zal kennelijk niet deugen. Koste wat het kost.

  Ik ben geen fan van hem maar ik hoop absoluut niet dat dit een Fortuyn-einde gaat krijgen.

 20. Henk

  Waar slaat het op dat jullie nu ook al de Privé overschrijven? Goedkoop scoren met flauwekul.

 21. Gallus

  Het lijkt mij dat er maar één is die het weet.
  En dat is naar goede en beschaafde gewoonte ook de enige die recht van spreken heeft.

 22. gtstfites

  laat die nich gewoon zelf uitmaken of hij op manen valt!!

 23. aammehoela

  Het zal me worst wezen of hij homo is of niet. Maar hij is een echt gevaar voor de democratie met zijn geklets. De publieke omroep opheffen, de sport moet naar de CO, lekker zondag van 7 tot half negen kijken omdat we dan 3×10 minuten naar die vervl oekte en irrita nte ku t reclames moeten kijken. Weg met deze partij!!!!!!

 24. anoniem

  Hij komt wel een beetje over als een nicht. Maar dat hoeft niet altijd te betekenen dat je een homo bent.. :-)

 25. kampie

  Thierry de Reetridder.

 26. Davie

  @kampie Lekker foute homograpjes maken he. Stoer hoor, zo anoniem achter je pc’tje, terwijl je zelf waarschijnlijk niets bereikt hebt in je trieste leventje.

 27. Gallus

  Een echte man heeft vrouwelijke trekjes (een “zachte” kant)…maar….geen verwijfde trekjes..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.