Privé confronteert Thierry Baudet met homogeruchten

Thierry Baudet wordt in een interview met weekblad Privé gevraagd of hij niet stiekem een homoseksuele man is. Dat is te lezen in de kiosk. Minister-president Mark Rutte heeft jarenlang gekampt met media die steeds maar weer over zijn seksuele voorkeur begonnen, en nu is Baudet aan de beurt. ‘Er wordt gefluisterd dat je van mannen houdt’, legt de Privé hem voor. Baudet reageert daar als volgt op: “Nee, hoor. Ik val op vrouwen. En een vrouw zal mijn partner zijn. Dat verwacht ik wel.

Het valt de Privé op dat Baudet in de privésfeer sowieso wel een beetje op Rutte lijkt. “Ja, ik ben vrijgezel. Ik ben verschillende keren bevriend geweest het afgelopen jaar, maar het heeft nooit lang geduurd.

Zijn relaties gaan steeds weer over. “Ik denk dat ik voor een steady relatie te veel met mijn werk bezig ben. Je moet tijd investeren in elkaar en ik denk dat ik daarvoor te weinig tijd heb vrijgemaakt. Zelfs in de vakantie heb ik doorgewerkt.”

Wat zijn zijn ambities op dat terrein? “Het zou leuk zijn als er een partner komt met wie ik lang samen kan zijn en een gezin mee kan stichten. Dat moet echt gebeuren.”

Zijn ambitie op politiek gebied is helder: Rutte van zijn troon stoten. “En niet misschien, maar zeker. Daar ga ik voor. Er gaat een hele hoop veranderen als ik premier word. Wat in een eeuw is opgebouwd in dit land wordt nu weggegooid, maar de Nederlanders kunnen straks weer trots zijn op dit land.”

Het Privé-interview met Thierry Baudet kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen