Giel Beelen weet niet of hij geschikt is voor The Voice

Giel Beelen weet niet of hij geschikt zou zijn om plaats te nemen als coach in de Talpa-hitformule The Voice of Holland op RTL 4. Dat vertelt de dj, die vanaf oktober op Talpa-zender Radio Veronica zit, in De Telegraaf. Dj Patrick Kicken sprak eerder deze week de verwachting uit dat Talpa Beelen ook op The Voice zet. Keert hij terug op tv? “Daar is nog helemaal niet over gesproken, maar ik realiseer me dat ik voor een mediabedrijf ga werken dat ook daar een hoop mogelijkheden biedt“, vertelt hij.

Hij vervolgt: “The Voice werd ergens geroepen, maar ik weet niet eens of ik dat zou kunnen en eigenlijk denk ik dat dat het leukste is als echte zángers dat blijven doen.

Beelen staat overal voor open. “Ik ben heel benieuwd wat er allemaal op me af gaat komen. Op zich biedt mijn contract voldoende mogelijkheden om er dingen naast te doen.”

Wat ook bij Talpa Radio hoort is het commerciële gedachtegoed, met strakke formats en programmeringen. Immers: de vier Talpa-zenders Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica moeten niet in elkaars vaarwater komen.

Beelen: “Het is nog niet zo lang dat die vier grote zenders in een bedrijf zitten. Talpa biedt zo een enorme slagkracht. In het verleden zag je dat iedereen in de ochtend zo’n beetje hetzelfde deed om allemaal een stukje van die grote taart te bemachtigen.

Als je langs de zenders zapte, hoorde je veel hetzelfde. Ze krijgen nu veel meer een eigen identiteit. Voor de luisteraars goed nieuws, lijkt me“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Lees ook:
‘Giel wordt Talpa-ster: op de radio en in The Voice’ (maandag)
Giel Beelen dagelijks van 6 tot 9 op Radio Veronica (woensdag)

Foto: Talpa Radio/William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen