Giel Beelen dagelijks van 6 tot 9 op Radio Veronica

Giel Beelen gaat inderdaad aan de slag voor Radio Veronica. Hij presenteert vanaf maandag 9 oktober elke werkdag tussen zes en negen uur ’s ochtends De Veronica Ochtendshow met Giel. Dat heeft de radiozender zojuist laten weten. Na twintig jaar op NPO 3FM is Beelen blij met deze nieuwe uitdaging bij de commerciële zender van John de Mol. “Een plek krijgen op een van de meest historische radiomerken die er bestaat, daar kun je als radiomaker alleen maar van dromen.”

Het betekent tevens dat Beelen weer terugkeert in de ochtendspits. “Ja, ik ga weer radio maken in de ochtend, begin de dag met een lach, met de Giel Mobiel jaag ik bekend Nederland weer de stuipen op het lijf en zo zullen er nog vele oude vertrouwde maar ook nieuwe programma-items in mijn gloednieuwe show op Radio Veronica te horen zijn.”

Nieuwe bands krijgen een prominente plek in zijn programma. “Mijn programma draait om muziek en ik kan in de live-studio van Radio Veronica weer veel nieuwe bands ontvangen.”

Dave Minneboo, radiodirecteur Talpa Radio, zegt: “Giel is een radiomaker pur sang met een enorme liefde voor muziek, we zijn echt ontzettend blij dat hij deze stap heeft gemaakt. In ‘De Veronica Ochtendshow met Giel’ hoor je pop- en rockmuziek, de classics en muziek van de allernieuwste bands. Giel en Radio Veronica zijn wat ons betreft een match made in heaven.”

Op dit moment is Niek van der Bruggen nog te horen in de ochtend van Radio Veronica. De complete nieuwe programmering vanaf oktober wordt later bekend gemaakt.

Lees ook: Giel kiest voor diepe zakken Talpa: persfoto’s uitgelekt (vanochtend)

Foto: Michel Schnater/BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen