BNR Nieuwsradio kan Rob Stenders niet betalen

Talpa Radio wil hem niet, een overstap naar 100% NL of Qmusic lijkt onwaarschijnlijk en het is onduidelijk of de NPO hem terug wil op de radio. Er blijven dus bar weinig opties over voor Rob Stenders. En ook de baas van BNR Nieuwsradio, Sjors Fröhlich, houdt de deur op slot. Hij laat weten dat een overstap naar zijn station er in elk geval ook niet in zit. Hij heeft namelijk helemaal geen budget voor Stenders. “Kunnen wij niet betalen“, laat de zenderdirecteur weten.

De meest realistische optie is dat Stenders alsnog onderdak vindt bij BNNVARA, maar dan moet de radiodirecteur van de NPO wel meewerken. Niet BNNVARA, maar de NPO gaat immers over het uitzendschema.

En het is diezelfde NPO die Stenders handig uit het uitzendschema van NPO Radio 2 heeft gewerkt, waar hij nu plaatsmaakt voor een vrouw.

De radio-dj besloot zijn contract bij Avrotros niet te verlengen, aangezien hij ervan uitging dat hij zijn radioshow kon behouden na een overstap naar BNNVARA.

Zijn plekje in de programmering is nu vergeven aan Annemieke Schollaardt. De toekomst van Stenders is daarmee zeer onduidelijk.

Lees ook:
Rob Stenders weg bij Avrotros; einde Radio 2-show (25 juli)
Rob Stenders voelt zich door zeven bussen overreden (29 juli)
Rob Stenders voelt zich misleid door NPO-bobo (1 augustus)
Talpa met keihard statement: ‘Stenders gebruikt ons’ (25 augustus)
Luuk Ikink: ‘Stenders niet naar Q of 100% NL’ (27 augustus)

Foto: AVROTROS/Michel Schnater

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen