Evert Santegoeds: ‘Giel Beelen begrijpt het niet’

Evert Santegoeds vindt de reactie van Giel Beelen op het Mattie & Wietze-drama ongelooflijk. Dat heeft de baas van Privé gezegd in Privé TV. Beelen trekt in de ruzie tussen Mattie Valk en Wietze de Jager partij voor Valk. De 3FM-dj sprak zijn 3FM-collega Frank van der Lende aan, die juist partij trekt voor zijn goede vriend De Jager. Beelen: “Sorry Frank maar Wietze naait Mattie nu juist heel hard. Al zal het Talpa zijn die dit allemaal spint. Wietze is echt de foute in deze. Hiephoi.

Santegoeds kan het niet geloven dat Beelen het voor Valk opneemt. “Giel Beelen bemoeit zich ermee, maar die heeft het niet helemaal goed begrepen. Die heeft ook andere werktijden en was vanochtend nog niet helemaal wakker, denk ik.”

Hij vervolgt: “Het is hem in elk geval ontgaan dat ze beiden al hadden opgezegd bij Qmusic. Ze zouden allebei naar Sky Radio gaan. Mattie is achter de rug van Wietze om teruggegaan naar zijn oude baas en heeft daar uiteindelijk bijgetekend. Van zo veel loyaliteit was geen sprake.”

De Privé-baas denkt overigens niet dat de ruzie tussen Mattie en Wietze een publiciteitsstunt is. “Dat zou inhouden dat die mail door copywriters geschreven is. Het is echt de mail van iemand die zijn hart leegt en ook nog eens een christelijke achtergrond heeft en hem daarom aan het eind van de mail vergeeft en een kaarsje voor hem zegt te zullen opsteken.”

Frank van der Lende laat aan Privé TV weten dat hij achter zijn uitspraken blijft staan. “Het schokt de radiowereld wel. Wietze is een goede vriend van mij. Ik heb hem daar wel over gesproken. Ik denk dat zij het met elkaar uit moeten vogelen.”

Radio is heel belangrijk in mijn leven en daarom doet het me wel wat. Persoonlijk ook, omdat Wietze een goede vriend van me is.”

Lees ook:
‘Mattie Valk laat Wietze de Jager vallen en blijft bij Q’ (donderdag)
Mattie Valk inderdaad verder zonder Wietze de Jager (donderdag)
Volledige mail Wietze aan ‘matennaaier’ Mattie uitgelekt (vrijdag)
Giel Beelen: ‘Niet Mattie, maar Wietze is matennaaier’ (vrijdag)
Wietze ook zonder Mattie welkom bij Talpa Radio (vrijdag)
Qmusic met tweede verklaring over Mattie & Wietze (vrijdag)
BNR-baas: ‘Talpa heeft Mattie & Wietze geëlimineerd’ (vrijdag)
Weekend-baas: ‘Wat een gelul van Qmusic-directeur’ (vrijdag)
Wietze de Jager vindt reactie Mattie Valk ‘niet sterk’ (vandaag)
Jeroen van Inkel: ‘Q heeft ingespeeld op twijfels Mattie’ (vandaag)
Editie NL vindt ruzie Mattie & Wietze ‘heerlijk’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen