Shownieuws blijft Paay steunen ondanks Patty Brard

Shownieuws blijft Patricia Paay een hart onder de riem steken, ondanks dat haar aartsrivaal Patty Brard een van de boegbeelden van de rubriek is. Gisteren verraste het programma de societyster met een bloemetje vanwege haar 68ste verjaardag. Dat was te zien op SBS 6. Nadat Shownieuws eerder deze week al bij Paay op de bank zat zodat ze haar weerwoord kon geven over de rel rondom een niet betaalde rekening, belde het programma nu aan met een mooi bosje bloemen.

Paay gaf aan dat het goed met haar gaat. “Nou, dankjewel. Ja, weer een jaartje erbij, hè? Het gaat goed. Ja hoor, prima. Je weet het, ik ben een sterke vrouw. Ik heb een dikke huid.

Koos van Plateringen, de meest zoutloze showbizzkenner van het land, gaf daarop aan: “Fijn om te zien dat ze ook weer een beetje kan glimlachen en genieten.”

Van Plateringen leeft intens mee met Paay. “Ja, ze vertelde me dat ze vorige week ook nog achterstevoren van de trap af was gevallen. Ze had haar duim al een keer verloren tussen de autodeur en natuurlijk al die ellende met die filmpjes. Maar nu heeft ze een leuke verrassingsdag gehad. En Gordon heeft haar vanochtend wakker gezongen. Dat is leuk voor haar na de ellende van deze week.”

Brard is opvallend mild tijdens de items over Paay, hoewel ze haar oud-collega genadeloos heeft aangevallen in haar columns in de Weekend.

Wel merkte Brard gisteren nog op dat de niet betaalde rekening nog steeds open staat. “Het wordt vervolgd, dat dan weer wel. Maar hartelijk gefeliciteerd!

Toen Van Plateringen eerder deze week meldde dat Paay en haar partner de rekening makkelijk kunnen betalen omdat ze allebei voldoende werk hebben, gaf Brard de tv-diva nog wel een steek onder water: “Wat voor werk heeft ze dan?!

Paay was enige tijd geleden hét onderwerp van het showbizznieuws vanwege een uitgelekte plasseksvideo. Met name RTL Boulevard smulde er dagenlang van. Nu is RTL-ster Humberto Tan hét onderwerp van het showbizznieuws, maar zwijgt RTL Boulevard volledig.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen