Paay hekelt berichtgeving over openstaande rekening

Patricia Paay hekelt media die woensdag zonder hoor en wederhoor berichtten dat ze nog een openstaande rekening heeft bij het Hoofddorpse evenementencentrum Claus, waar ze haar trouwfeest hield. Dat zei ze woensdagavond in een interview met Shownieuws-ster Koos van Plateringen, die bij haar thuis op de bank zat. Veel media schreven dat Claus een incassobureau heeft ingeschakeld. “We begrijpen er niks van. Het echtpaar was na afloop van de party juist zeer tevreden“, zei Claus.

Paay vindt het schandalig dat ze in een negatief daglicht is gesteld en er wordt gesuggereerd dat ze financiële problemen heeft. Het verhaal blijkt namelijk héél anders in elkaar te zitten.

Koos, wij hebben heel veel betaald aan die man. Eigenlijk bijna alles betaald. Op een heel klein stukje na, wat er een beetje bijgekomen is omdat het wat langer duurde. Het gaat nog om 2.500 of 3.000 euro: het gaat nergens over.

Ze betaalde uit principe niet. “Op een gegeven moment werd er thee en koffie geserveerd. Ede serveerster liet vervolgens kokend heet water over mijn decolleté heen. Ik sprong op en het deed pijn.

Dat was ook de reden waarom er een ambulance werd gesignaleerd bij het trouwfeest. “Ze hebben een ambulance gebeld. Die heeft er naar gekeken en wilden me eigenlijk meenemen. Ik wilde dat niet. Ik zei: ‘Het is de laatste keer dat ik trouw en ik vind het heel belangrijk dat ik blijf.

Paay is flink beschadigd. “Ik heb met klotsende blaren gelopen de weken erna. Het was een tweedegraads verbranding. De blaren waren helemaal open op het laatst en daar mag je niet aankomen. Dat zijn dan rauwe wonden.

Ik vind het zo boerig van deze mensen dat ze geen contact met me opnemen als zoiets gebeurt en zeggen dat ze het erg vinden. Niets, niets, niets. En maar weer dat rekeningetje sturen. Daar ben ik kwaad over. Mijn avond was verpest.

Na het interview is Paay’s liefdespartner naar het partycentrum gegaan om de rekening te voldoen. “Ze zeiden toen wel: ‘Hier heb je het geld, maar je krijgt wel een claim. Ons bruiloftsfeest is verpest en Paay heeft littekens die voor de rest van haar leven niet meer weggaan’”, aldus Van Plateringen.

Volgens Van Plateringen heeft het partycentrum daarop aangegeven het resterende bedrag tóch niet te willen ontvangen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen