Patty Brard haalt opnieuw uit naar Patricia Paay

Foto: SBSPatty Brard haalt voor de tweede keer sinds het uitbreken van de plasseks-rel fel uit naar Patricia Paay. Ze vindt dat haar voormalig collega, met wie ze in 2011 nog de RTL 4-show Diva’s Draaien Door maakte, geen normaal leven leidt. Dat zegt de SBS 6-diva in weekblad Story. Nadat Brard eerder aangaf dat ze de lol van plasseks niet begrijpt, zegt ze nu: “Ik distantieer me van haar levenswijze. Daar wil ik echt niets mee te maken hebben. Ik heb geen zin in viezigheid en leid een normaal leven.

Brard heeft een zakelijke relatie met de man waarvan wordt gesuggereerd dat hij het Paay-filmpje heeft gelekt. Ze bracht met deze meneer, Maarten Oostvogel, haar collectie corrigerend ondergoed op de markt. “Maarten is een fantastische kerel en goudeerlijk!

De tv-diva trekt partij voor Oostvogel: “Ik ben héél blij met hem. Hij wordt door Patricia zwartgemaakt in de media en dat is niet terecht. Het is allemaal totaal uit de lucht gegrepen!

Maar goed, het heeft geen zin daar uitspraken over te doen. Patricia is al lange tijd vreemd bezig, en het is ook niet voor niets dat ik niet op haar huwelijk was“, besluit ze in het showblad (via Blendle).

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen