Graham Norton gelooft in O’G3NE: ‘Alleen die naam…’

De beroemde Britse talkshowhost Graham Norton, die in Engeland elk jaar het Eurovisie Songfestival becommentarieert, heeft vertrouwen in onze inzending O’G3NE. “Alleen die naam…“, zegt hij met een knipoog in De Telegraaf. Norton vindt dat het een unieke uitzending is. “Ze hebben fantastische stemmen. In de tien jaar dat ik het Songfestival doe, heb ik op het podium nog nooit zo’n vrouwelijke close harmony-groep gezien. Die meiden zijn geweldig“, aldus de televisiemaker.

Al voordat bekend werd dat O’G3NE ons gaat vertegenwoordigen, heeft Norton al een video van hen gezien. “Iemand zei: moet je hier eens naar kijken.”

Of ze kans maken om te winnen? “Ze zijn nu heel hot, maar je kunt natuurlijk nooit voorspellen wat de trend is. Nu trekken ze veel aandacht, maar tegen de tijd dat het festival eraan komt kan er zomaar een nieuwe Conchita opduiken bijvoorbeeld.”

Maar O’G3NE zal het goed doen. Nederland stuurt vaak iets heel goeds in, zoals The Common Linnets. Jullie hebben pech gehad. Wat deze meiden betreft staat of valt het alleen nog om het vinden van het juiste lied.

Een interview met Graham Norton kunt u vandaag lezen in De Telegraaf (via Blendle).

Foto: BBC

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen