Laura Ponticorvo spreekt zich uit over Brexit

Laura Ponticorvo, die bekend werd door het RTL 5-programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en later meedeed aan de SBS 6-show Sterren Dansen op het IJs, spreekt zich voor het eerst uit over de Brexit. Dat is te lezen in weekblad Story. Het Verenigd Koninkrijk koos vorige maand voor een vertrek uit de Europese Unie en dat nieuws is ook Ponticorvo niet ontgaan. Ze vindt dat wel héél veel mensen hun mening geven. “Je hebt wel 1001 meningen over de Brexit, maar wie spreekt de waarheid?

De soep wordt nooit zo heet gegeten als het wordt opgediend, denkt Ponticorvo. “Volgens mij is het veel geschreeuw en weinig wol“, geeft ze aan. “Ik denk dat de gevolgen best meevallen.

In haar eigen kringen heeft Ponticorvo juist vernomen dat er ook veel positieve effecten van de Brexit zijn. “Van iedereen om me heen hoor ik juist dat voor ons hét grote voordeel van de Brexit is, dat we nu heel goedkoop kunnen shoppen in Londen. Te gek toch?

Een Nexit ziet ze níet zitten. “Dat Nederland zou kiezen voor een Nexit, lijkt me niet verstandig. Het heeft volgens mij juist heel veel voordelen dat we in de EU zitten.

Lees ook: Laura Ponticorvo wil nieuwe Linda de Mol worden (2014)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen