Laura Ponticorvo spreekt zich uit over Brexit

Geplaatst op vr 22 jul 2016 om 13:30

Laura Ponticorvo, die bekend werd door het RTL 5-programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en later meedeed aan de SBS 6-show Sterren Dansen op het IJs, spreekt zich voor het eerst uit over de Brexit. Dat is te lezen in weekblad Story. Het Verenigd Koninkrijk koos vorige maand voor een vertrek uit de Europese Unie en dat nieuws is ook Ponticorvo niet ontgaan. Ze vindt dat wel héél veel mensen hun mening geven. “Je hebt wel 1001 meningen over de Brexit, maar wie spreekt de waarheid?

De soep wordt nooit zo heet gegeten als het wordt opgediend, denkt Ponticorvo. “Volgens mij is het veel geschreeuw en weinig wol“, geeft ze aan. “Ik denk dat de gevolgen best meevallen.

In haar eigen kringen heeft Ponticorvo juist vernomen dat er ook veel positieve effecten van de Brexit zijn. “Van iedereen om me heen hoor ik juist dat voor ons hét grote voordeel van de Brexit is, dat we nu heel goedkoop kunnen shoppen in Londen. Te gek toch?

Een Nexit ziet ze níet zitten. “Dat Nederland zou kiezen voor een Nexit, lijkt me niet verstandig. Het heeft volgens mij juist heel veel voordelen dat we in de EU zitten.

Lees ook: Laura Ponticorvo wil nieuwe Linda de Mol worden (2014)
14 Reacties op “Laura Ponticorvo spreekt zich uit over Brexit”


 1. John

  Hahahah wat een domkop!!! Zielig

 2. Anoniem

  Lekkere wijven hebben altijd gelijk.
  Zij dus ook.

 3. BOE

  https://www.youtube.com/watch?v=QcaAa5dfM6M kijk hier even naar ze is in Londen, deze vrouw heeft geen idee waar het over gaat in de wereld.

 4. Marcel

  De ironie…

 5. Mediaprak

  Volgens GW te DH is ze ministerable. Of toch zekergescht als Staatsecr. P

 6. Anoniem

  @ 14:00

  Volgens Samsom en Rutte is Jetta Klijnsma dat ook.
  En die kan niet eens normaal praten, lopen en beslissingen nemen.

 7. Anoniem

  14:03

  Ben het niet met je eens dat Klijnsma niet normaal kan praten. Vind het zelfs walgelijk dat je een link legt tussen vakbekwaamheid en het vermogen normaal te lopen. En wat die beslissingen betreft, ben ik ook geen fan van haar.

  Maar jij bent pas echt een triest figuur.

 8. Anoniem

  @ 14:09

  Vakbekwaamheid? Klijnsma?
  Vandaar dat ze binnenkort op straat staat.
  Laura P. is pas écht vakbekwaam.

 9. Kreukhoven

  Ze kan zo aan de slag bij RTL nieuws, dezelfde denkniveau als de makers en de kijkers van het RTL nieuws… Bedroevend!

 10. Wendy's dealertje

  Laura 4 President :-[

 11. Anoniem

  Het is vast heerlijk om zo’n simpel wereldbeeld te hebben. Lekker weinig kopzorgen, behalve welke kleur nagellak je die dag op wil doen (oid).

 12. witgoedreparatie

  Het is idd raar allemaal! Laura Ponticorvo, die bekend werd door het RTL 5-programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en later meedeed aan de SBS 6-show ……..

 13. Anja

  Mannetje hier zegt tegen me. . . Oh kan het ook spreken dan?.

 14. Sven L.

  Haha. Ik heb veel deskundigen gehoord tijdens het brexit-debat maar nog niet van deze paspop. Dat ze deze zinnen zonder stotteren uit d’r mond krijgt vind ik al een prestatie op zich.

  On topic: natuurlijk zijn de Britten bang gemaakt en zullen de gevolgen reuze meevallen. Beste beslissing die de Britten sinds de jaren ’70 hebben genomen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.