Idols-jurylid haalt keihard uit naar winnares Nina

Idols-jurylid Ronald Molendijk heeft donderdagavond in RTL Boulevard behoorlijk uitgehaald naar Nina den Hartog, die in juni de eerste Idols op RTL 5 won en daarna lekker op vakantie ging. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Dat Molendijk haar seksloos vindt, maakte hij al duidelijk tijdens de finale, maar ook ná haar overwinning heeft hij geen goed woord voor haar over. Op de vraag of Idols dit jaar een topartiest heeft afgeleverd, antwoordde hij onomwonden: “Nee, absoluut niet.

Molendijk heeft geen vertrouwen in de zangeres. “Ik vind Nina den Hartog een heel leuke zangeres, maar ze heeft nu weer een single afgeleverd. Een dansplaat. In de clip zit ze niet eens zelf. Moet ik het uitspellen?

Nogmaals: Nederland heeft gestemd voor Nina, dat respecteer ik en ze kan waanzinnig goed zingen, maar kom aan: ga ik voor haar kaartjes kopen? Gaan jullie voor haar kaartjes kopen? En niet politiek correct zijn nu.”

Komend tv-seizoen wil Molendijk een betere winnares afleveren. “Dit jaar ga ik nóg strenger zijn. De ondergrens gaat nóg meer omhoog. Ik wil gewoon echt iemand afleveren met de show, waarvan we met z’n allen denken: die is de bom! Je moet een killermentaliteit hebben, anders leef je niet in deze business.

Lees ook: Alle juryleden keren terug in nieuw seizoen Idols (donderdag)

Foto: RTL Boulevard/RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen