Alle juryleden keren terug in nieuw seizoen Idols

Het tweede seizoen van Idols op zijn nieuwe thuisbasis RTL 5 kent een ongewijzigde jury. Dat Jamai Loman terugkeert was al duidelijk, maar ook de twijfelende juryleden Eva Simons, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk keren terug aan de desk. Dat heeft Luuk Ikink woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De jury van Idols is niet heel erg geliefd onder tv-kijkend Nederland. De kijker ergerde zich vooral aan Simons, die een mix van Nederlands en Engels spreekt.

Simons heeft al na één internationale hit (This Is Love) het syndroom van Regilio Tuur te pakken. De beroemde bokser verloor tijdens zijn verhuizing naar Amerika zijn beheersing van de Nederlandse taal.

In mei onthulde Simons dat ze naast Idols ook het Eurovisie Songfestival wel ziet zitten, maar sowieso niet met een rapnummer. “Ik kan niet echt rappen. Ik heb het wel eens gedaan. Maar ik kan wel flowen met een sound, zoals bij Policeman. Dan pak ik een noot en dan klinkt het een soort van rappish, maar niet echt. Als ik rap dan klink ik echt als een soort van wack chick die gewoon probeert gangster te zijn. Echt zo lame.

Krabbé werd bekritiseerd omdat hij in Idols kandidaten uitlacht, terwijl de kijker hem helemaal niet in die rol kent.

Zowel Krabbé, Simons als Molendijk gaven de afgelopen periode aan dat ze twijfelen over hun rol in het programma. Ze keren nu echter alledrie weer naast elkaar terug in de spotlights.

Het nieuwe seizoen van Idols begint begin 2017 op RTL 5. Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen