Rick Nieman heeft niet geborreld met rapper Boef

Rick Nieman heeft gisteren na afloop van RTL Late Night niet meer geborreld met rapper Boef, die hij een flinke oorwassing gaf in de talkshow van Humberto Tan. Dat heeft hij vanochtend gezegd op Radio 538. Nieman ergerde zich een versuffing aan Boef. “Dat jongetje vond het allemaal schitterend. Hij luisterde niet naar de andere gesprekken en was alleen maar met zichzelf en zijn eigen imago bezig. Het duurde een minuut of tien en toen dacht ik: ja, nou is het echt klaar“, aldus de WNL-presentator.

Hij besloot Boef even goed aan te pakken. “Ontploffen valt mee, maar ik ergerde me wel. Dat jongetje is zó vervelend. Hij zat daar zulke onzin uit te kramen. Er werden vlogs getoond waarin hij politieagenten op een onvoorstelbare manier beledigt en toen dacht ik: dit kun je toch niet zomaar voorbij laten gaan. Ik vond echt dat ik er iets van moest zeggen.”

Na afloop heeft Nieman de rapper niet meer aangesproken. “Ik heb meneer Boef daarna niet meer gesproken.”

Of RTL Late Night deze jongen überhaupt had moeten uitnodigen? “Ik vind het een heel goede vraag. Het probleem is: als je het doodzwijgt, zeggen er mensen: hoezo besteed je geen aandacht aan iets wat een groot probleem is in Nederland? De burgemeester van Zaanstad deed ook pas wat toen er landelijke media-aandacht was.”

Lees ook: Rapper Boef krijgt wind van voren in RTL Late Night (vanochtend)

Foto: RTL Late Night/RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen