‘Linda de Mol aartsvijand van Sylvie Meis’

Geplaatst op vr 29 jul 2016 om 14:49

Het Duitse showblad OK! Magazine kan niet geloven dat Sylvie Meis ‘ja’ heeft gezegd tegen de uitnodiging om te gast te zijn in Linda’s Zomerweek. Dat meldt Shownieuws. Meis is eind augustus te gast in de talkshow van Linda de Mol en dat vindt het Duitse medium heel raar, gezien de uitspraken die De Mol over Meis heeft gedaan. “Sylvie Meis – verzoening met haar aartsvijand“, kopt het blad. “Op 25 augustus is ze te gast in het televisieprogramma van haar schandaalzus Linda.

Volgens OK! Magazine is De Mol de aartsvijand van Meis. “Linda heeft Sylvie’s perfecte jetsetleven regelmatig belachelijk gemaakt.

Het blad doelt daarmee op de column die De Mol in 2013 schreef over de inhoudsloze columns die Meis jarenlang schreef voor Grazia. “Dure etentjes, helikopters, en must-have truitjes van zeshonderd euro, shoppingtrips met Dani naar Parijs en rode lopers in een echte Valentino? I don’t give a damn. Ik vind het niet fijn alleen maar te lezen wat een perfect jetsetleven iemand leidt“, bitste De Mol.

Later werd De Mol daar nog naar gevraagd in De Wereld Draait Door. “Ik zei dat ik de columns die zij schreef in Grazia een beetje buitenkant vond en dat ik geïnteresseerd ben in haar binnenkant. Eigenlijk daagde ik haar een beetje uit om wat meer van haar te laten zien. Ik vond het een heel aardige column, maar daar zijn de meningen kennelijk over verdeeld“, reageerde ze.

Meis is samen met Richard Groenendijk te gast in Linda’s Zomerweek. Ook de vier andere BN’er-duo’s zijn al bekend.
14 Reacties op “‘Linda de Mol aartsvijand van Sylvie Meis’”


 1. Nooit Meer

  Ah, er is gelukkig niets veranderd op deze site.
  Het blijft roddel en achterklap! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 2. Anoniem

  Linda is jaloers op Sylvie , zij heeft alles , mooi slank , prachtige huid , jong en kan alle mannen krijgen die ze wil. Dat is wat ik denk.

 3. OMG

  Sylvie… zucht

  Is er werkelijk iemand die haar écht interessant vind? Google je naar “nep” dan is Sylvie het eerste resultaat.

 4. Dealer van Wendy

  o ja, dan zie ik alles behalve Sylvie

 5. Meneer Kaktus

  @Dealer

  Moet je niet weer eens wat grammetjes naar Ibiza brengen?

 6. Walter

  Sylvie toont wel een gelukkig (digitaal) leven, maar op liefdesgebied is ze hopeloos na de breuk met ”Raffie”. Hoeveel man heeft ze sindsdien ”gehad”?

 7. Claire

  @Walter
  Iedereen is de tel kwijt.

 8. Jo

  Linda de Mol onze Nationale oude bosuil met dikke wangen als een eekhoorn die teveel walnoten heeft gespaard voor de winter. Met een bos nep haar met valse tanden, zeg maar alles nep en dan wil Linda iets zeggen over inhoud?

  Doe maar niet hoor Linda, jij bent de oppervlakkigheid in het kwadraat met alles wat je doet en met alles wat je maakt. Ik heb je nooit op diepgang kunnen betrappen wel op verongelijktheid.

  Sylvie is in ieder opzicht jouw meerdere, vergeet dat nooit.

  En Claire en Walter:
  Raffie zal ze niet missen daar heb je niet veel aan.
  Jullie hoeven niet te tellen want bij jullie gebeurt niet erg veel op dat gebied. Zal vast stoffig zijn met veel spinrag. In ieder geval zal het niet lekker gesmeerd lopen hahahahaha

 9. Anoniem

  Nou jongens ik kan verklappen onze Sylvie verteld daar echt niets nieuws hoor. Ze is zoooo happy en haar zoon is haar leven…….#liegenkanze.

 10. aammehoela

  Laatste week augustus weer een weekje onzin met Linda. OK, komt mooi uit. Veel te doen in de avonduren die week, dus slaan we weer traditioneel over.

 11. Vincent

  @aammehoela, niemand zit op jou opmerkingen te wachten dus blijf aub niet alleen de avonduren weg, maar gewoon helemaal.

 12. Anoniem

  Een vete oprakelen om de aandacht op een programma te vestigen. Het lijkt de Toppers wel.

 13. zeker weten

  Linda de Mol is nep, maar Sylvie Meis is nog veel meer nep.

 14. ANONIMOUS 1

  @zeker weten Dat is heiligschennis
  hoe kan je zoiets over onze Linda schrijven

  Ze is zo echt, zo gewoon , doet zelf haar boodschappen bij AH
  gewoon een heel aardige vrouw

  Ga u schamen, het is zeker moeilijk te verproppen voor vele dat zij koninging van de tv is , en dat de zeurpieten hier niets zijn geworden in omroepland of in hun leven

  Linda is top ,

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.