‘Linda de Mol aartsvijand van Sylvie Meis’

Het Duitse showblad OK! Magazine kan niet geloven dat Sylvie Meis ‘ja’ heeft gezegd tegen de uitnodiging om te gast te zijn in Linda’s Zomerweek. Dat meldt Shownieuws. Meis is eind augustus te gast in de talkshow van Linda de Mol en dat vindt het Duitse medium heel raar, gezien de uitspraken die De Mol over Meis heeft gedaan. “Sylvie Meis – verzoening met haar aartsvijand“, kopt het blad. “Op 25 augustus is ze te gast in het televisieprogramma van haar schandaalzus Linda.

Volgens OK! Magazine is De Mol de aartsvijand van Meis. “Linda heeft Sylvie’s perfecte jetsetleven regelmatig belachelijk gemaakt.

Het blad doelt daarmee op de column die De Mol in 2013 schreef over de inhoudsloze columns die Meis jarenlang schreef voor Grazia. “Dure etentjes, helikopters, en must-have truitjes van zeshonderd euro, shoppingtrips met Dani naar Parijs en rode lopers in een echte Valentino? I don’t give a damn. Ik vind het niet fijn alleen maar te lezen wat een perfect jetsetleven iemand leidt“, bitste De Mol.

Later werd De Mol daar nog naar gevraagd in De Wereld Draait Door. “Ik zei dat ik de columns die zij schreef in Grazia een beetje buitenkant vond en dat ik geïnteresseerd ben in haar binnenkant. Eigenlijk daagde ik haar een beetje uit om wat meer van haar te laten zien. Ik vond het een heel aardige column, maar daar zijn de meningen kennelijk over verdeeld“, reageerde ze.

Meis is samen met Richard Groenendijk te gast in Linda’s Zomerweek. Ook de vier andere BN’er-duo’s zijn al bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen