‘Noord/Zuidlijn doortrekken voor publiek The Voice’

Geplaatst op vr 29 jul 2016 om 14:29

Foto: RTLDe Hilversumse mediawethouder Wimar Jaeger vindt dat het openbaar vervoer niet goed is aangepast op grote shows die worden opgenomen op het Media Park. Dat zegt hij in Het Parool. Jaeger vindt het ov tekortschieten. “Als The Voice of Holland, of een andere grote liveshow vanuit hier uitzendt, wil iedereen erbij zijn. Maar ook dat kan beter: Hilversum moet aangesloten zitten op het nachtnet van Amsterdam. Laat ik hier de oproep doen de Noord/Zuidlijn door te trekken.

In een grote stad als Amsterdam is het makkelijker om publiek te scoren. “Een ander verschil is dat Jeroen Pauw in Amsterdam wil zitten omdat het merendeel van zijn gasten daar woont. Die willen voor een gesprek van acht minuten niet naar Hilversum.

Ook RTL Boulevard gaat straks naar Amsterdam. Dat begrijpt Jaeger volledig. “Als ik eerlijk ben, hoort RTL Boulevard in Amsterdam thuis. Het programma wil een studio met een levendig achtergronddecor, wat doe je dan op het Media Park? Amsterdam heeft meer sexappeal dan Hilversum.

Toch is er volgens hem geen sprake van een leegloop naar Amsterdam. “Dat idee van een leegloop komt eigenlijk doordat een aantal omroepen in 2013 overwogen naar Amsterdam te verhuizen. Ik constateer dat RTL, BNN, Vara, Talpa en Avrotros in Hilversum zijn gebleven. Als je kijkt naar de radiostations zit alleen Q-music niet in Hilversum.

Het interview met Jaeger kunt u lezen via de website van Het Parool.
7 Reacties op “‘Noord/Zuidlijn doortrekken voor publiek The Voice’”


 1. Meneer Kaktus

  Virginia pleit ervoor de metro van Istanboel door te trekken naar Bodrum, met een halte onder haar succesvolle kroeg. Dat zie ik eerder gebeuren dan deze idiote oproep van mevrouw Jaeger (wel sjiek met ae!).

 2. Bluts

  Radio Veronica en Sky Radio zitten nog in Naarden

 3. Voice

  Paar keer geweest maar voice stopt ruim voordat de trein er niet meer komt. Waarom zou je het aanpassen dan?
  En grote is het ook niet als er 100 man met de trein gaan is het veel.

 4. Anoniem

  Wat belachelijk moet ik gaan betalen dat anderen naar een tv optreden gaan ,die spoort niet.

 5. Graaf Volkert

  Deze man is niet goed bij zijn hoofd.
  The Voice moet zo onbereikbaar blijven als wat.
  Daar moet je niet heen willen.

 6. Gerrit

  Het is duidelijk dat Wimar Jaeger niet de juiste portefeuille heeft. Niet bepaald op de hoogte van de media.

  Als je kijkt naar de (landelijke) radiozenders, dan zitten Radio Veronica, Skyradio, Classic FM, 100%NL, Radio10, BNR, Sublime FM, Arrow Classic Rock en Qmusic NIET in Hilversum. Meer dan 1 zender hoor.

 7. Anoniem

  Een paar miljard voor het The Voice publiek en om 3 gasten van Pauw te vervoeren. Ze is niet wijs of dronken .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.