Linda de Mol snapt niets van ophef

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol snapt niets van de ophef over haar column, waarin ze uithaalt naar Sylvie van der Vaart. Dat vertelde de RTL 4-ster donderdag in De Wereld Draait Door. De Mol is zich van geen kwaad bewust. “Nou ja, ik weet van niks. Ik heb een column geschreven waarin ik een heel klein stukje aan Sylvie wijd. Ik vond het eigenlijk heel vriendelijk wat er staat. Ik zei dat ik de columns die zij schreef in Grazia een beetje buitenkant vond en dat ik geïnteresseerd ben in de binnenkant.

De tv-ster daagt Van der Vaart in de column uit haar ware zelf te laten zien. “Ik vond het een heel aardige column, maar daar zijn de meningen blijkbaar over verdeeld.”

Op internet barstte er gelijk een rel los. “Ik zag het ook op internet, maar het verbaasde me een beetje. Ik denk dat er een beetje een relletje gezocht wordt, wat er niet is. Ik heb niets van Sylvie gehoord, dus volgens mij is er niets aan de hand.”

De Mol schreef dat ze Van der Vaarts columns over ‘dure etentjes, helikopters en must-have truitjes van zeshonderd euro’ niet leuk vond. “I don’t give a damn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen