Linda haalt uit naar Sylvie: ‘I don’t give a damn’

Linda de Mol heeft zich jarenlang geërgerd aan columns die Sylvie van der Vaart schreef voor Grazia. Dat vertelt de RTL 4-ster in het voorwoord van haar eigen magazine. De Mol walgde van het beeld dat Van der Vaart probeerde neer te zetten. “Dure etentjes, helikopters, en must-have truitjes van zeshonderd euro, shoppingtrips met Dani naar Parijs en rode lopers in een echte Valentino? I don’t give a damn. Ik vind het niet fijn alleen maar te lezen wat een perfect jetsetleven iemand leidt.

Van der Vaart schreef vaak over haar sprookjeshuwelijk met Rafael. “Om heel eerlijk te zijn vond ik de columns die het sprookje al die tijd zo bevestigden niet leuk om te lezen. Omdat ik totaal niet in sprookjes geloof.

Vertel over de níet leuke kant van het voetbalvrouw zijn. Je onzekerheid over welke vent die nu op je afkomt in godsnaam te vertrouwen is en hoe verdrietig het is je je kleine mannetje te moeten uitleggen waarom papa er niet elke dag is.

Volgens entertainmentsite ShowVandaag is het duidelijk dat De Mol niet kan hebben dat Van der Vaart haar in Duitsland van de oranjetroon heeft gestoten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen