Liefdespartner steunt Sylvana via Skype en WhatsApp

Tv-ster Sylvana Simons ligt behoorlijk onder vuur sinds haar toetreding tot allochtonenpartij DENK en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten. Gelukkig wordt ze via haar iPhone gesteund door haar liefdespartner Bert. Dat vertelt ze in weekblad Story. Simons is nu een jaar samen met Bert. “Bert helpt me om te relativeren. Dat doen we door er samen heel veel over te praten. Helaas is hij voor zijn werk vaak in het buitenland, maar gelukkig hebben we Skype en WhatsApp; Bert is er voor mij.

Bert is een blanke man – Simons vindt zwarte mannen niet te vertrouwen – die voor het ministerie van Defensie werkt. “Zonder hem zou het een stuk moeilijker zijn om hiermee om te gaan.

Het is volgens Simons heel gek om te voelen dat zo veel mensen tegen je zijn. “De woede van mensen die mij niet kennen, probeer ik me zo min mogelijk aan te trekken. Ook daarbij helpt Bert. Het is zo fijn om iemand in mijn leven te hebben die mij zo steunt.

Simons en Bert wonen nog niet samen. Ze woont wel samen met God: die zit in haar lijf, onthulde ze recentelijk.

De TV Makelaar-bekendheid is tijdens de meest recente retrogadeperiode van Mercurius geradicaliseerd. Alle artikelen over Simons kunt u hier vinden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen