Daphne Deckers misleidt Telegraaf met blootfoto

Geplaatst op ma 04 apr 2016 om 14:40

Foto: SBSDe zomer nadert en dat betekent dat de kans op blootselfies van Daphne Deckers toeneemt. Even leek het er op dat de presentatrice vandaag haar eerste blootselfie van het jaar op Instagram had gepost, maar niets is minder waar: ze misleidt haar volgers, waaronder De Telegraaf, met een oude blootfoto. De Telegraaf pakte met het artikel ‘Daphne Deckers showt wederom killerbody’ direct uit met de foto, nog vòòrdat een andere volger Deckers ontmaskerde: “Deze is van 29 september!

Deckers had bij de blootfoto de tekst ‘Mondaymorning! Working out #riseandshine’ geplaatst, wat suggereert dat de foto recent is. Maar dat is hij niet, aldus volger Stan, die in de archieven dook en ontdekte dat ze die foto eind september al had geplaatst.

Volger Sabrina vindt het stout van Deckers. “Ja zo ken ik het ook Daphne Deckers! Als je geen zin hebt om te sporten mag je dat ook gewoon zeggen hoor! Je hoeft je niet te schamen! Hahaha!

Deckers heeft inmiddels bekend dat het een oude naaktfoto betreft, maar beweert dat ze wél heeft gesport. “Wél zin in sporten maar geen zin in poseren“, zegt ze.

Tot haar grote ergernis is de 47-jarige moeder van twee kinderen in de media een aantal keren aangesproken op haar social media-gedrag. Ook Albert Verlinde viel het op dat Deckers wel erg graag bloot poseert.

Lees ook: Daphne weer aangesproken op exhibitionistisch gedrag (november)
11 Reacties op “Daphne Deckers misleidt Telegraaf met blootfoto”


 1. Marly van der velden Lover

  Blootfoto? gewoon een foto in sport outfit met t-shirt en broek

 2. Zucht

  Dat iemand al weet dat het een foto was van die-en-die datum is dieptriest. En Marly van der velden Lover mag zich ook aangesproken voelen.

 3. Imade

  Dit is geen bloot foto hoor…

 4. Joost

  Dieuwke Wynia (DWDD) in de race voor Netmanager NPO 1?

  Vertrek hoofdredactrice betekent einde van De Wereld Draait Door.

  Diverse bronnen uit de omroepwereld melden aan Spreekbuis.nl dat Dieuwke Wynia momenteel in gesprek is om de vacature van Netmanager te vervullen. Sinds het vertrek van Marcel Peek in juli 2015 is deze functie al open.

  Dezelfde bronnen geven aan dat diverse andere omroepen niet staan te springen dat Wynia deze functie gaat bekleden. BNN-VARA heeft met de talkshows DWDD en Pauw al een flink machtsblok op NPO 1 en een netmanager van dezelfde omroep zou dit nog meer versterken.

 5. piet

  Je schrikt zo al wel als je haar ziet.

 6. Anoniem

  Heeft de mc een contract met dit Veronica meisje?

 7. Anoniem

  Daphne Deckers……..spuit 11.

 8. Panda

  Wat een bizar slecht artikel.

 9. lvs2015

  Hoe dan ook. Deckers een typische BN’er die niet zonder aandacht kan en dus dit soort onzin blijft posten in de hoop dat men haar niet vergeet als BNér. Nou…goed begin dat ze al van de buis is en niet meer terugkomt.

 10. mark

  Ik heb geen blootfoto gezien en dat hoeft ook niet maar wat een aandacht wil mevrouw Deckers weer.

 11. Gonzo

  Een half aangeklede visgraat, schokkend hoor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.