Talkshow Jeroen Pauw start 30 seconden te vroeg

Geplaatst op vr 29 apr 2016 om 9:15

Jeroen Pauw was donderdagavond vlak voor de uitzending van Pauw dertig seconden live op zender zonder dat hij dat zelf wist. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De kijker kreeg te zien hoe het er vlak voor de tv-uitzending aan toe gaat in de studio. “Mag er nog een klein beetje water op tafel? We hebben nog een seconde of 30, dames en heren, en dan gaat het programma beginnen. Als het dan afgelopen is, mag u weer naar huis. Ha ha. Of naar de bar“, sprak Pauw.

Kijkers vonden het leuk om eens te zien hoe de sfeer vlak voor de uitzending is, blijkt uit reacties op sociale media. “Ook leuk eens die 30 seconden voor de uitzending te zien op tv”, zegt Wieneke.

En Kamran: “Gelukkig zegt Pauw niets geks.

Het is niet bekend hoe de fout heeft kunnen ontstaan. Mogelijk heeft het ermee te maken dat Pauw met 30 seconden vertraging wordt uitgezonden.

Bekijk hier de beelden:
13 Reacties op “Talkshow Jeroen Pauw start 30 seconden te vroeg”


 1. Prof. dr. Kijckbuijsch

  Vreselijk!

 2. Huiskamer

  Met “Turkse Nederlanders”. Hier geboren, maar toch een Turks paspoort, Turkse dienstplicht, Turks staatshoofd belangrijker dan Lex, Turks elftal, Doen wat het Turkse staatshoofd zegt. Waar slaat dat Nederlands nog op ?

 3. kees

  mensen, verkeert inpuntje bij de LSM programma wordt met kleine vertraging uitgezonden ivm teletekst ondertiteling. Je hoort ook nog net na de NPO promo het “spoelen’. mooi he dat t ook mensenwerk blijft.

 4. b

  Grappig en leuk om te zien .

 5. PvPuffelen

  Dat weten we dan ook weer .

 6. Pluk van de Petterflat

  Turkse Nederlanders die zich aangesproken voelen als Umar het specifiek heeft over de Turken die de NSB’er uithangen en Nederlandse mensen verlinken bij de Turkse overheid. Zeer vreemd.

 7. Pluk van de Petterflat

  Alsof ik pissig zou worden als iemand een kwetsende column schrijft over Nederlandse voetbalhooligans. Waarom zou ik dan op mijn achterste benen gaan staan? Ik kijk nooit voetbal. Misplaatste trots van deze drie Nederturken. (Drie, want de dame was de enige van de vier die zich niet aangesproken voelde.)

 8. GolddiggerL

  Een NEPper die een verkeerd inpunt had. Kan gebeuren. Maar mag niet gebeuren.

 9. dirk

  whooo schokkend hoor. Geeft meer een inzicht wat een klapvee er elke avond weer opgetrommeld moet worden.
  Jullie mogen zo naar huis hoor…….

 10. Kees

  ”… of mee naar m’n woonboot.”

 11. pepe

  30 seconden zeg maar gerust 2 minuten (maar dat kan ook duur ziggo komen) zie de reacties van gasten via de redactie van pauw altijd 2 minuten eerder op twitter dan dat ze het uitspreken op tv of dat alle andere twitteraars er op reageren

 12. mark

  Vertraging van 30 sec. dat is geen live tv want als iemand iets zegt en/of doet kan dan eruit worden geknipt.

 13. Vlaams Belang

  1 ding is wel duidelijk uit dit fragment; hij heeft geen humor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.