Kijkadvies Albert: ‘Kijk zaterdag RTL 4, niet NPO 1’

Geplaatst op vr 29 apr 2016 om 10:17

Albert Verlinde heeft de kijkers van RTL Boulevard een kijkadvies gegeven voor zaterdagavond. Volgens hem wordt de seizoenspremière van de RTL 4-show Professor Nicolai & Dr. Beckand een stuk leuker dan de nieuwe aflevering van Het Beste Brein Van Nederland op NPO 1. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Verlinde degradeerde de populaire NPO 1-show met Art Rooijakkers en Victor Mids tot een saaiere kopie van het RTL 4-programma met Ruben Nicolai en Tijl Beckand.

Volgens de showkenner verdient het RTL 4-programma dan ook het hoogst aantal kijkers. “Heel vreemd: toen zij begonnen waren er eigenlijk geen wetenschapsamusementsprogramma’s op tv. Nu heb je ook Het Beste Brein Van Nederland op NPO 1.

Nu komen Het Beste Brein en Professor Nicolai in elkaars vaarwater terecht. “Wat schetst onze verbazing? Die worden recht tegenover elkaar geprogrammeerd. Maar Professor Nicolai & Dr. Beckand is net wat leuker en vrolijker.

Mogelijk prijst Verlinde het RTL 4-programma aan, omdat hij zelf ook voor RTL 4 werkt.
28 Reacties op “Kijkadvies Albert: ‘Kijk zaterdag RTL 4, niet NPO 1’”


 1. Sannie

  Joh…….zou t echt komen omdat hijzelf ook voor RTL 4 werkt?……..Je verwacht het niet…….maar ik heb nog nooit naar Albert Verlinde geluisterd dus nu ook niet ik kijk naar Het Beste Brein van Nederland en laat RTL 4 zoals gewoonlijk links liggen!

 2. Freitag

  Professor Nicolai & Dr. Beckand als pioniers?! HAHAHAHAHA!!! Wat een onzin. Dit is toch ook weer een kopie van Proefkonijnen van BNN?

 3. Koen

  Wij van Mora adviseren de frikandellen van Mora!

 4. Anoniem

  flop op Zaterdag..

 5. Rogier, Amsterdam

  Leuk, ik ga niet kijken

 6. Anonymous

  Ik kijk in ieder geval niet naar het beste brein, vreselijk programma.

 7. Marcel

  Dat het recht tegenover elkaar staat is nog maar 1 of 2 weken dacht ik. Dan heb je de finele van het songfestivel en daarna begint De Beste Zangers van…dus zoveel zal het niet uit maken. Verder inderdaad een typisch gevalletje Wij van WC eend…

 8. Rogier, Amsterdam

  Rogier, Amsterdam om 10.51 uur IS NEP!

 9. ACH

  Wat Freitag zegt. Zelfs ik als niet-kijker weet dit. Die Albert kletst doelbewust uit zijn nek in de hoop dat zijn toch al niet al te heldere kijkers het voor zoete koek nemen. Missie mislukt.

 10. anonymous

  Zou RTL bang zijn voor een flop en dan Albert, ja: ALBERT, naar voren schuiven om de zaterdagavond te redden?!?!

 11. Tim20 MJ

  Die RTL4 variant van De Proefkonijnen is alles behalve origineel. Overigens ook een heel ander programma dan Het Beste Brein.

 12. b

  Ai , RTL word zenuwachtig en gaat ook al niet meer uit van de eigen kracht. Beste brein is bijna aan zijn laatste uitzending toe. Vreemd heel vreemd. RTL word doodsbang en terecht de zender is een schim van wat het ooit geweest is.

 13. Sebas

  Eerste wetenschapamusement?

  Wat dacht je van Onder de Tram, Tussen de Oren, en volgens mij nog meer programma’s van Rob Urgert en Joep van Deudekom?

  Daarna was er volgens mij eerst ook nog Proefkonijnen toch? Is het programma met Tijl en Ruben daar niet weer een kopie van?

 14. Anoniem

  Wederom wordt Verlinde verkeerd geciteerd.

 15. LD

  Wat is t ook een WC-eend die man

 16. @ANONYMOUS 1

  Wij fans van SBS adviseren eens om eens niet naar RTL te kijken
  Heeft u gezin het ook eens rustig zonder gevecht om de A.B

 17. Anoniem

  Wij kijken geen natuurlijk rt4 meer, veel te opdringerig.

 18. Pietpiet

  Albert begrijpt niet dat hij zo’n anti-gunfactor heeft (niemand mag hem) dat we nu massaal met z’n allen naar NPO gaan. Bovendien zijn deze twee programma’s totaal verschillend, het niveau van Het beste brein is stukken hoger, bij Tijl en Ruben gaat het alleen om lachen, is nauwelijks een serieuze wedstrijd te noemen. Als het al érgens gekopieerd wordt, dan op hun eigen RTL 5 met Galileo!! (een héél slecht programma met die nep-Manuel en ongetalenteerde autocuelezer van RTL Late Night) Waarschijnlijk heeft Albert beide programma’s niet eens gezien.

 19. Marly van der velden Lover

  RTL 4 gaat heel erg onderuit op de zaterdagavond , it takes 2 en alles mag op zaterdag waren grote kijkcijfers trekkers, maar de nieuwe zaterdag gaat hard onderuit

 20. Anoniem

  Geer en Goor is het eerste programma sinds een jaar dat ik weer kijk op rtl 4.

 21. M@rk-Bred@.

  Ik kijk lekker naar “Het Beste Brein Van Nederland” met Art Rooijakkers en absoluut niet naar een afdankte kwal als Ruben Nicolai…enne…Albert Verlinde is gewoon een LUL die zijn vent eens in de gaten moet houden!

 22. Jeffrey

  Wouters wondere woensdag en alle andere shows met meneer sjon gingen ook over amusement. O zit dat zo van de TROS ook.. Pioniers? Daar moeten ze eerder voor zijn.

 23. Bas

  RTL4 borduurt voort op succes Proefkonijnen en Albert claimt dan dat ze als eerste zijn. Wat kan die man raaskalen.

 24. echtwelwaar

  Ik vind Professor Nicolai & Dr. Beckand absoluut en werkelijk afschuwelijk.

 25. echtwelwaar

  Professor Nicolai & Dr. Beckand, twee eikels op een bootje. Mijn TV verdraagt het niet en gaat er van krom staan.

 26. Mr. M

  Wat is hij ook een kijkcijfergeiller!

 27. echtwelwaar

  Is die Albert Verlinde wel helemaal tof in het hooffie.

 28. els

  waar blijft de finale van It takes 2 ! altijd zaterdag rtl 4 ??>

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.