Kijkadvies Albert: ‘Kijk zaterdag RTL 4, niet NPO 1’

Albert Verlinde heeft de kijkers van RTL Boulevard een kijkadvies gegeven voor zaterdagavond. Volgens hem wordt de seizoenspremière van de RTL 4-show Professor Nicolai & Dr. Beckand een stuk leuker dan de nieuwe aflevering van Het Beste Brein Van Nederland op NPO 1. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Verlinde degradeerde de populaire NPO 1-show met Art Rooijakkers en Victor Mids tot een saaiere kopie van het RTL 4-programma met Ruben Nicolai en Tijl Beckand.

Volgens de showkenner verdient het RTL 4-programma dan ook het hoogst aantal kijkers. “Heel vreemd: toen zij begonnen waren er eigenlijk geen wetenschapsamusementsprogramma’s op tv. Nu heb je ook Het Beste Brein Van Nederland op NPO 1.

Nu komen Het Beste Brein en Professor Nicolai in elkaars vaarwater terecht. “Wat schetst onze verbazing? Die worden recht tegenover elkaar geprogrammeerd. Maar Professor Nicolai & Dr. Beckand is net wat leuker en vrolijker.

Mogelijk prijst Verlinde het RTL 4-programma aan, omdat hij zelf ook voor RTL 4 werkt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen