Paul de Leeuw neemt Sander Dekker niet serieus

Foto: RVDANet als Frans Bauer neemt ook Paul de Leeuw staatssecretaris Sander Dekker van mediazaken niet meer serieus sinds zijn recente optreden in De Wereld Draait Door. Dat vertelt de VARA-ster vandaag in de Volkskrant. De Leeuw vond Dekkers optreden meer dan tenenkrommend. “Ik kan hem na zijn optreden in De Wereld Draait Door niet meer serieus nemen. Hij wist helemaal niets van de televisiewereld. Je hoeft niet alles te volgen, maar je kunt je toch laten voorlichten?

Tijdens de uitzending zat De Leeuw met zijn oren te klapperen. “Hij zei: ‘Ik kijk liever naar Katja Schuurman dan naar Paul de Leeuw.’ Dat snap ik als je hetero bent. Als homo trouwens ook. Maar het slaat natuurlijk nergens op.”

Ik vond de dingen die hij naar voren bracht zo armoedig. Ach. Wel leuk voor hem dat hij zo geniet van gitaardocumentaires in het weekend.”

Dekker was eind september te gast in De Wereld Draait Door en voegde daarmee een programma toe aan zijn lijstje van gênante tv-optredens. Hij viel compleet door de mand: de staatssecretaris gaat over het mediabudget, maar bleek geen enkele kennis van tv te hebben.

Dat was ook een ergernis van Frans Bauer, liet hij gisteren weten in Metro: “Ik zal je eerlijk zeggen dat ik gechoqueerd was en echt even verbouwereerd naar de televisie heb zitten kijken toen de staatssecretaris die gaat over mediazaken laatst te gast was bij DWDD en aangaf nooit televisie te kijken.

Lees ook:
Sander Dekker maakt zichzelf belachelijk in DWDD (september)
Frans Bauer vindt Sander Dekker niet capabel (gisteren)

Lees het hele interview met Paul de Leeuw in de Volkskrant (via Blendle).

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen