RTL 4 blij met ‘vliegende start’ nieuwe donderdag

Foto: RVDARTL 4 is buitengewoon verheugd dat zijn nieuwe donderdagavond zo goed is ontvangen. Dat laat het tv-station weten in een persbericht. Chantal Janzen trok bijna 1,7 miljoen kijkers met Chantal Blijft Slapen, waarna Wendy van Dijk bijna 1,6 miljoen kijkers scoorde met Diagnose Gezocht. Het waren veruit de meest bekeken programma’s op prime time. “Een vliegende start“, noemt RTL het. “Chantal Janzen en Wendy van Dijk zijn de winnaars van de donderdagavond.”

Chantal Blijft Slapen noteerde zijn meest bekeken aflevering tot nu toe. “In de core doelgroep van RTL 4, boodschappers 20-49 jaar, behaalde het programma een hoog marktaandeel van 27 procent“, aldus RTL.

Ook het programma Diagnose Gezocht deed het goede in de doelgroep ‘met een zeer hoog marktaandeel van 31,9 procent’.

Gerelateerd: Recordcijfer Chantal Blijft Slapen: 1,7 miljoen kijkers (vanochtend)

5 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
aammehoela
oktober 30, 2015 19:14

Ik ben blij dat ik dit allemaal niet gezien heb. Trieste emo-tv.

Gast
max
oktober 30, 2015 16:45

SBS zit niet te wachten op Chantal en Wendy!

Gast
mark2
oktober 30, 2015 15:41

SBS kan alleen maar dromen van dit soort cijfers voor programma’s waar geen voetbal in voorkomt.

Gast
loes
oktober 30, 2015 15:14

Wendy moet eens ophouden met haar jeeeeeeeeeeeh op een kleuterachtige manier en haar duimpjes omhoog. Dat is misschien leuk bij de voice kids maar helemaal misplaatst bij dit programma en die 35 andere programma’s waarin zij te zien is. Zijn er geen andere presentatrices bij RTL ????

Gast
Arie
oktober 30, 2015 15:04

Diagnose Gezocht begon heel goed met een verrassend ingetogen Wendy van Dijk, mooi verhaal, boeiende karakters, maar op het einde klapte het echt compleet uit elkaar, Wendy begroet iedereen hysterisch op Schiphol, de diagnose kon ik je ook wel vertellen en plots waren vader en moeder uit elkaar?

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen