RTL 4 blij met ‘vliegende start’ nieuwe donderdag

Foto: RVDARTL 4 is buitengewoon verheugd dat zijn nieuwe donderdagavond zo goed is ontvangen. Dat laat het tv-station weten in een persbericht. Chantal Janzen trok bijna 1,7 miljoen kijkers met Chantal Blijft Slapen, waarna Wendy van Dijk bijna 1,6 miljoen kijkers scoorde met Diagnose Gezocht. Het waren veruit de meest bekeken programma’s op prime time. “Een vliegende start“, noemt RTL het. “Chantal Janzen en Wendy van Dijk zijn de winnaars van de donderdagavond.”

Chantal Blijft Slapen noteerde zijn meest bekeken aflevering tot nu toe. “In de core doelgroep van RTL 4, boodschappers 20-49 jaar, behaalde het programma een hoog marktaandeel van 27 procent“, aldus RTL.

Ook het programma Diagnose Gezocht deed het goede in de doelgroep ‘met een zeer hoog marktaandeel van 31,9 procent’.

Gerelateerd: Recordcijfer Chantal Blijft Slapen: 1,7 miljoen kijkers (vanochtend)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen