Frans Bauer vindt Sander Dekker niet capabel

Foto: TROSFrans Bauer vindt Sander Dekker niet capabel genoeg voor de functie van staatssecretaris van mediazaken. Dat laat hij weten in dagblad Metro. Bauer ergert zich een versuffing aan Dekker, vooral toen hij recentelijk door de mand viel in De Wereld Draait Door. “Ik zal je eerlijk zeggen dat ik gechoqueerd was en echt even verbouwereerd naar de televisie heb zitten kijken toen de staatssecretaris die gaat over mediazaken laatst te gast was bij DWDD en aangaf nooit televisie te kijken.

In De Wereld Draait Door zelf werd Dekker vergeleken met een reisleider die niets van het land weet. Bauer: “Ik dacht altijd dat er op dergelijke posities capabele mensen zaten, maar na die uitzending heb ik mijn mening ernstig moeten bijstellen.”

Daar is Bauer boos over. “Het heeft me wel een paar dagen beziggehouden, ja. Ik vind het ook een grove belediging naar de publieke omroep en de mensen die daar dag in dag uit hun best doen om mooie programma’s te maken.”

Er werken daar mensen met gezinnen. Mensen die afhankelijk zijn van een inkomen. Maar goed, die discussie gaat verder buiten mij om. Ik wil gewoon leuke tv-programma’s maken.”

Lees ook: Sander Dekker maakt zichzelf belachelijk in DWDD

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen