Andries Knevel en Ton Verlind geloven in LINDA.tv

Foto: EOAndries Knevel en oud-KRO-baas Ton Verlind geloven in LINDA.tv, het nieuwe videoplatform van Linda de Mol. Dat hebben ze gezegd in het Mediaforum op Radio 1. Hoewel Knevel en Verlind niet tot de doelgroep van LINDA.tv horen, zijn ze opvallend positief. “Ik vind het een verrassend goed plan, dat je op je iPhone of je laptop even twaalf of twintig van die kleine shots kunt kijken. Ik was heel sceptisch, maar ik ben compleet van mening veranderd“, aldus de EO-presentator.

Je moet wel tot de doelgroep horen, aldus Knevel. “Het is mijn belevingswereld niet, maar daar gaat het niet over. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in dit type nieuws – gossip en showbizz – kan het heel handig zijn.

Verlind denkt daar hetzelfde over. “Linda de Mol voelt heel goed de nieuwe tijd aan en positioneert zichzelf heel goed als merk. Eerst dacht ik: wat moeten we ermee, het is het zoveelste kanaal waar we die bekende fragmenten zien? Maar toen ik vanmorgen weer eens keek, dacht ik: het zit wel heel goed in elkaar.”

Ze hebben ook hun eigen rubriekjes en die gaan verslavend werken. Je wilt weten wie er morgen in zit. Het heeft een heel leuke look and feel.

Linda de Mol is de enige uitgever in Nederland die begrijpt hoe er multimediaal geopereerd moet worden.”

Lees ook:
Linda de Mol vandaag van start met abonneezender (gisteren)
Kritische reacties op nieuwe videodienst Linda de Mol (vandaag)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen