Kritische reacties op nieuwe videodienst Linda de Mol

De nieuwe videodienst LINDA.tv van Linda de Mol kan rekenen op flink wat sceptische reacties. Dat is te zien op het sociale medium Twitter. De Mol zat maandag in De Wereld Draait Door om LINDA.tv te promoten: het gaat om een site en app met de beste tv-fragmenten van de dag ervoor, YouTube-filmpjes en eigen mini-programmaatjes. “3,50 per maand betalen voor internetfilmpjes door Linda de Mol geselecteerd, nou: nu ga ik Netflix opzeggen hoor!“, zegt de kritische kijker Arnoud.

Ook Chris is argwanend. “Als dat Linda.TV net als de site gaat worden, dan gaat het een grote kopieermachine worden van wat iedereen al doet.

Tim verwijt De Mol eveneens niet origineel te zijn. “Dumpert voor vrouwen die achterlopen. Een soort Facebook, dus. Nee, dat verdient tien minuten zendtijd.

En een cynische Stefan twittert: “Linda – giegelen om seks – de Mol begint iets unieks: filmpjes op internet. Goed dat DWDD aandacht heeft voor deze innovatie op het www.”

Overigens is LINDA.tv bedoeld voor vrouwen, maar die waren op Twitter met iets anders bezig. “Als je weet hoe Linda de Mol er vroeger uitzag, dan is dit best onnatuurlijk“, twittert een bezorgde dame.

LINDA.tv is een hersenspinsel van Jildou van der Bijl, die door de vele filmpjes en een gebrek aan tijd niet meer kan bijhouden wat trending is. Daar moet de app verandering in brengen: die komt met 20 filmpjes per dag.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen