Wilfred Genee weet niet of VI Oranje doorgaat

Wilfred Genee weet niet of VI Oranje in 2016 doorgaat, nu ‘we’ zijn uitgeschakeld voor het EK Voetbal. Dat heeft de RTL 7-ster gezegd op Radio 2. Tijdens het EK en WK maken Genee en zijn collega’s al vele jaren een speciale Oranje-editie van hun talkshow. “Wij weten nog niet wat er gaat gebeuren met VI Oranje. Wij hebben er niks meer over gehoord. We zijn nu een week uitgeschakeld en ik weet niet of ze nog wat gaan doen. Je zou VI Rode Duivels of VI Deutschland kunnen maken“, zegt hij.

Genee hoopt dat de Belgen ver komen. “Ik gun het de Belgen wel. Ik zou het geweldig vinden als ze een keer Europees kampioen zouden worden.”

VI Oranje kan best, ook al is Oranje uitgeschakeld, denkt Genee. “Met onze stijl van tv-maken zou het best kunnen werken. Het zou dan wel meer entertainment moeten worden, want voor Oranje hoeven we het niet te doen.

Ik denk dat het wel zou kunnen, maar ik vraag me af of er een grote doelgroep voor is. Maar we werken bij een commerciële zender en hebben sponsors nodig. Het is misschien lastig om er een sponsor voor te vinden.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen