Gordon ‘weer oké’ met RTL 4-baas Erland Galjaard

RTL 4-ster Gordon en zijn baas Erland Galjaard hebben hun meningsverschil uitgepraat. Ze zijn ‘weer oké’. Dat zei hij dinsdagavond in RTL Late Night. Gordon werd afgelopen zomer woest tijdens een meeting met Galjaard, die niet tevreden was over de proefaflevering van zijn nieuwe programma Nooit Meer Naar Huis. “Het is een nieuw programma, een nieuw concept. Ik had vorig jaar een pilot opgenomen in Marokko en er waren totaal verkeerde mensen gecast“, aldus de entertainer.

Van die proefaflevering heeft Gordon geleerd. “Daarna ga je kijken wat je wel of niet kunt verbeteren. Dat hebben we gedaan. Dat hele proces ga je door. Het is een creatief proces. Maar de zender twijfelde wel of het geschikt is.”

Galjaard wilde in eerste instantie geen groen licht geven voor een hele serie. “Ik vind dat als je een pilot hebt gemaakt niet iemand weer op reis gaat sturen en zeggen van: ‘We gaan na twee afleveringen kijken of het geschikt is voor uitzending.’ Want waarom maak je dan die pilot? Dat was de discussie.

De onenigheid tussen Gordon en Galjaard lekte uit. Gordon zou zelfs hebben gedreigd met een overstap naar SBS. “Het is weer breed uitgemeten in de media. Dat heb ik niet gewild. Daar krijg je gezeik van“, aldus Gordon.

Maar het is allemaal weer oké, de zender is heel erg blij en ik denk dat dit het mooiste, liefste en leukste is wat ik ooit heb mogen maken op tv. Ik ben heel erg trots op dit programma en hoop dat er nog veel seizoenen mogen komen.”

Nooit Meer Naar Huis gaat op donderdag 10 september om 21.30 uur van start op RTL 4.

Lees ook:
Gordon dreigde Erland Galjaard met overstap SBS (10 juni)
Management Gordon: ‘Geen sprake van overstap SBS’ (11 juni)
Erland Galjaard: ‘Gesprek met Gordon was pittig’ (11 juni)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen