Gordon dreigde Erland Galjaard met overstap SBS

Een meeting tussen Gordon en RTL’s tv-baas Erland Galjaard is erg vervelend verlopen. “Het was niet echt gezellig, nee“, bevestigt de tv-ster vandaag in De Telegraaf. Galjaard wilde de stekker uit Gordons ‘kindje’ Goor Draait Door trekken en daar was de tv-ster laaiend over. “Het was inderdaad niet zeker of er een vervolg zou komen. Daarover hebben we verschillende gesprekken gevoerd en dat is heel erg goed geweest. Goor draait door komt terug maar met aanpassingen“, bevestigt Gordon.

Een insider is iets openhartiger in de krant. Volgens deze bron wilde Galjaard niet alleen stoppen met Goor Draait Door, maar ook met het nog niet uitgezonden programma Nooit Meer Naar Huis, dat ernstig tegen zou vallen.

Nog voordat de reeks af is, twijfelde Erland eraan of het leuk genoeg is om die magische grens van een miljoen kijkers te halen“, aldus de ingewijde.

Het slecht nieuws-gesprek viel niet goed bij Gordon. “De emoties tijdens de gesprekken over Goor Draait Door en Nooit Meer Naar Huis zijn al zó hoog opgelopen, dat Gordon gedreigd heeft naar SBS 6 te stappen.

Gordon wil in de krant niet bevestigen dat Galjaard twijfelde over Nooit Meer Naar Huis. “De uitkomst van het gesprek met Erland van afgelopen maandag is dat het vanaf eind augustus op televisie komt.

Galjaard hangt de positivo van Hilversum uit. Gordon staan niet bepaald bekend als positivo en dat zou kunnen botsen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen