Erland Galjaard: ‘Gesprek met Gordon was pittig’

Foto: EenVandaagRTL’s tv-baas Erland Galjaard heeft inderdaad een pittig gesprek gevoerd met Gordon. Dat heeft hij bevestigd aan RTL Boulevard-ster Peter van der Vorst. Van der Vorst vroeg Galjaard naar zijn ruzie met Gordon. “Ik liep Erland net tegen het lijf in de gang en vroeg hem wat er waar is. Hij zei: ‘Het klopt deels. We hebben wel echt pittige gesprekken gevoerd. Dat doen we met alle presentatoren. Als een programma om wat voor reden dan ook tegenvalt, moeten we het daar over hebben.’

Zo’n slecht nieuws-gesprek is voor niemand leuk, aldus Galjaard via Van der Vorst. “Het is niet altijd leuk voor de presentator of de maker om dat te horen. Daar hebben we best heftige gesprekken over gevoerd, maar dat is inmiddels allemaal weer bijgelegd.”

Van der Vorst besluit: “Gordon gaat gewoon door, in elk geval met Nooit Meer Naar Huis. Over Goor Draait Door wordt nog gesproken.”

Galjaard zou tot woede van Gordon de stekker uit Goor Draait Door en zijn nog niet uitgezonden programma Nooit Meer Naar Huis hebben willen trekken. Gordon dreigde naar verluidt zelfs met een overstap naar SBS.

Inmiddels heeft Gordon zijn programma’s er toch doorheen weten te drukken, al is nog niet duidelijk of de ruzie daarmee is bijgelegd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen