Clarence Seedorf sprak Lil’ Kleine aan na Late Night

Geplaatst op wo 02 sep 2015 om 13:05

Foto: TROSClarence Seedorf heeft rapper Lil’ Kleine maandag aangesproken op zijn gedrag na de uitzending van RTL Late Night. Dat heeft het voetbalicoon gezegd op Qmusic. Lil’ Kleine ging aan tafel tekeer tegen de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes, die aan de telefoon hing. “Ik vind het een heel talentvolle jongen, maar hij denkt dat hij nog gewoon een straatjongen is die kan doen wat hij wil. Ik zei tegen hem: ‘Je begrijpt nu toch wel dat je een idool bent? Je bent nu ‘n voorbeeld.’

Toen zei hij: ‘Daar heb ik niet om gevraagd.’ Dat is zo, maar je moet het accepteren“, aldus Seedorf.

Seedorf heeft geen ruzie met Lil’ Kleine gekregen. “Hij was heel respectvol naar me toe. Hij ging in het begin nog in de verdediging, maar daarna heeft hij geluisterd.”

Inmiddels heeft Lil’ Kleine zijn meningsverschil met Broertjes bijgelegd. “Ik hoop dat hij begrepen heeft wat ik hem zei“, aldus Seedorf.

Hij heeft veel talent. Het liedje is hartstikke leuk, het deuntje is leuk en hij is sympathiek. Er komt alleen ook verantwoordelijkheid met succes. Dat moet hij gaan begrijpen.”

Lees alle artikelen over Lil’ Kleine
9 Reacties op “Clarence Seedorf sprak Lil’ Kleine aan na Late Night”


 1. Marcel

  Pff, Seefdorf zet zichzelf weer eens op een voetstuk. Wat een pathetisch ventje is dat toch. Altijd een beetje verheven boven de rest.

 2. Esther

  Het is een vies straatjong, laat hij maar blijven in zijn drugs

 3. Vincent

  Sympathiek? Totaal nieuwe betekenis van dit woord als dit gecombineerd wordt met Lil Kleine

 4. yessica

  Goede actie van Seedorf, voor wie ik veel respect heb, niet alleen, omdat hij goed kon voetballen.

 5. Jan Modaal

  Oh mijn god, nu gaat dat reaguursel hier ook weer gelijk hakken op Seedorf. Eerst gezeik dat die lil kleine niet wordt aangepakt, doet iemand dat wel is het weer niet goed. Alsof het iets slechts is dat hij verteld dat hij dat gedaan heeft. Idioten ook.

 6. lvs2015

  @Marcel: Altijd maar het zurige en negatieve van iemand willen opzoeken als drogreden om je gal te spuien. Je lijkt Johan Derksen de demagoog wel. Seedorf is iemand met een staat van dienst die zijn tijd geestelijk ver vooruit was. Dat zulke mensen altijd als de kop van jut worden opgevoerd is inherent aan het typische Nederlandse gezegde: “Kop niet boven het maaiveld uitsteken.” In deze probeert,waar anderen duidelijk in falen, Seedorf die snotneus op zijn manier te bewegen zijn houding te veranderen. Elk beetje hulp is zeg ik meegenomen naar dit soort asocialen.

 7. Anoniem

  Zwarte wijsneus-Piet.

 8. Wil

  Beetje laat van Seedorf. Als ‘ie ballen had gehad had ‘ie dat k#tjong TIJDENS de show gecorrigeerd.

 9. Larissa

  Hulde voor Clarence Seedorf, die het enige juiste deed, na de show even een corrigerend babbeltje met lil kleine. Zo zet je ‘m niet voor schut voor heel Nederland en neem je toch je verantwoordelijkheid als oudere en wellicht wijzere .
  Beter dan Humberto Tan, die schaapachtig zat te lachen. Verder helemaal eens met Jan Modaal (14.36) en lvs2015 (15.28).

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.