Management Gordon: ‘Geen sprake van overstap SBS’

Een overstap van Gordon van RTL naar SBS is absoluut niet aan de orde. Dat heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard. De ruzie tussen Gordon en RTL’s tv-baas Erland Galjaard zou zo hoog zijn opgelopen, dat hij volgens De Telegraaf zou hebben gedreigd met een overstap naar SBS. “Hij heeft net een vijfjarig contract getekend met RTL, wat denk je zelf? De sop is de kool niet waard“, aldus een woordvoerder. “Ze hebben weer niks dus dan gaan ze maar weer gissen.

Galjaard zou de woede van Gordon hebben gewekt met het plan om zijn talkshow Goor Draait Door de nek om te draaien en zijn in productie zijnde programma Nooit Meer Naar Huis vanwege tegenvallende eerste beelden af te schieten.

Er is niets aan de hand, want ze hebben gewoon de programma’s geëvalueerd die er gedaan zijn en dat gebeurt met elke presentator. Dus ook met Gordon“, aldus zijn management. “Wij snappen de commotie niet en waar het vandaan komt, want Nooit Meer Naar Huis staat gewoon geprogrammeerd.”

Voor Goor Draait Door is nog geen terugkeerdatum. “Er worden gewoon programma’s geëvalueerd en dan wordt er kritisch naar gekeken, wat wel en wat niet, wat kan anders en wat gaat door en dat is het. Dat is met iedereen.”

Het management van Gordon vindt het artikel in De Telegraaf waardeloos. “Ik heb met verbazing gezien dat er inderdaad door mevrouw Bontje een leuk artikel staat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen