Wilfred vond optreden in DWDD ‘surrealistisch’

Wilfred Genee vond zijn optreden met Henny Huisman in De Wereld Draait Door van afgelopen woensdag ‘surrealistisch’. Dat heeft de presentator laten weten in Veronica Inside. Genee en Huisman kwamen praten over hun idee om de tv-ster van weleer te bombarderen tot de nazorgverlener van VI, maar het werd een waardeloos stukje DWDD. Daar is Genee het eigenlijk wel een beetje mee eens. “Het was surrealistische televisie. Ik zat erbij en keek ernaar“, aldus de televisiester.

De media zaten achter hem aan toen het plan met Huisman bekend werd, aldus Genee. “De Wereld Draait Door belde op, Jinek belde op, Shownieuws, Boulevard. Ze wilden allemaal weten hoe het zat. Ik zei: ‘Er is nog niks, we moeten nog een pilot draaien en kijken of het werkt. Het is voor de radio.’”

Hij vervolgt: “‘Nou’, zeiden die mensen. ‘We zouden het toch heel leuk vinden.’ ‘Ja, maar we hebben echt nog niks.’ ‘Nee, maar kom toch langs, Matthijs vindt nazorg zo’n geweldig idee.’”

Toen zijn we daar gaan zitten en toen was het helemaal niks. Ha ha ha. En we hebben er twaalf minuten over zitten lullen, geweldig was het. Henny heeft er zo veel zin in en probeerde het uit te leggen, maar het was nog niks.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen