Humberto Tan heeft excuses gekregen over DDD

Geplaatst op zo 03 feb 2019 om 9:45

RTL heeft Humberto Tan zijn excuses aangeboden voor het feit dat de verhuizing van Dance Dance Dance naar SBS niet met hem gecommuniceerd was. Dat zegt de presentator in de online rubriek Taxi Terug van DWDD. Dance Dance Dance is een van de programma’s die John de Mol heeft weggekaapt naar zijn eigen zender. Waar de show bij RTL door Chantal Janzen en Tan gehost werd, komt de presentatie bij SBS in handen van Jandino Asporaat en Wendy van Dijk.

Tan had er geen idee van dat hij zijn programma kwijt zou raken. “Dat las ik in de krant. Daar hebben ze ook wel excuses voor aangeboden dat het niet zo had mogen gebeuren. Toen Linda wegging werd ik daar wel over gebeld. Dat is dus een foutje geweest.

Nu werkt hij aan proefafleveringen van twee interviewprogramma’s. Wordt het een soort TV Show op Reis? “Nee, een soort van Humberto Kan Op Reis. Ha ha ha.”

Al met al heeft Tan niet zo’n moeite met de leegloop bij RTL. “Het voordeel is dat er heel veel ruimte is voor nieuwe initiatieven. Ik ben nu dus met twee interviewprogramma’s bezig en er is een derde format waar we over aan het kletsen zijn. Ik heb ook al een idee over een muziekprogramma. Het hoeft niet alleen televisie te zijn, het kan online.”

En hoe vindt hij het om weer terug te zijn als tafelheer in DWDD? “Het is zo lekker ontspannen in zo’n stoel. Kijk, als je op de stoel van Matthijs zit, dan heb je heel veel verantwoordelijkheid. Als tafelheer heb je dat niet. Je gaat gewoon zitten.

Foto: RTL
14 Reacties op “Humberto Tan heeft excuses gekregen over DDD”


 1. Curryworst

  Wat genant.
  Bij RTL was het duo Chantal Janzen en Humberto Tan en toen dacht John de Mol weet je wat ik koop het programma maar niet de presentatoren. Maar ik heb er wel twee nodig die men al goed kent en die er een beetje op lijken.
  Hummm, een blonde vrouw en een kale vrolijke ne ger. Even denken hoor….
  Ja! Ik weet het! Wendy van Dijk en Jandino Asporaat.

 2. Danny

  Sommige vrouwen moeten hun plaats kennen. Van laag naar nog lager.Chantal Janzen,Lieke van Lexmond,Marieke Elsinga ,Katja Schuurman. Heel ver daaronder komt Roxanne Hazes. Helemaal daaronder,ver in het afvoerputje daar zit die Koblenko te meuren.

 3. Tv junkie xl

  @ Danny en wat is de meerwaarde van jouw opmerking?

 4. max

  Hij mag lekker bij RTL blijven…….en lekker veel programma’s maken…ik kijk toch niet..

 5. Tv junkie xl

  @ Danny en het is Roxeanne Hazes, niet Roxanne Hazes

 6. Geel hesje

  Aspo & van Dijk doet me aan iets denken.
  Anyway: flop.

 7. vijftig flop of een envelop

  ga toch niet kijken

 8. Ray

  @Curryworst
  Jandino was de oorspronkelijke presentator van DDD. Tan heeft na zijn gedwongen vertrek bij Late Night geritseld dat hij DDD mocht gaan doen, dus ik vind het poëtische rechtvaardigheid dat Jandino het op deze manier weer terugkrijgt. Alleen jammer van Wendy. Zagen jullie haar gisteravond zitten, bij Wie Ben Ik? Met dat bloedchagrijnige mummiehoofd?

 9. Fons

  Dit is niet de eerste keer dat de persafdeling van RTL de mist in gaat.
  Wat een stelletje prutsers daar.
  Eerst Dennis Weening eruit gewerkt en niet afstemmen met hem wat er naar buiten wordt gebracht .
  Nu Tan niet geïnformeerd.
  Slecht people management daar !!

 10. Tv junkie xl

  Wat maakt t uit. De nieuwigheid is er nu toch al vanaf en de kijkcijfers van afgelopen 2 seizoenen vielen toch al tegen…lekker naar SBS, waar het nog lager zal scoren..tussen 700 en 800 duizend max

 11. Jokko

  NIEUWS
  Het is vandaag precies zeventien jaar geleden dat Willem-Alexander en Máxima met elkaar trouwden, nadat ze elkaar een kleine drie jaar kenden.

 12. Adriaan

  Jandino??? Dan ga ik zeker niet meer kijken, mag hem niet

 13. gaathemnietworden

  Lekker dat VTBL doen , prima programma,alleen die Haisselbank even droppen ,die praat, maar zegt niks.
  PS: heeft de moderator hier een rood witte stok ??
  Er staat taal op de site wat echt veel te ver gaat.

 14. Jan

  De Mol heeft echt geen smaak. Gordon en Jandino zijn echt niet leuk, een kotsbak is noodzakelijk. Ze denken dat ze grappig zijn en alles kunnen zeggen.
  Volgende flop voor de Mol

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.