Humberto Tan heeft excuses gekregen over DDD

RTL heeft Humberto Tan zijn excuses aangeboden voor het feit dat de verhuizing van Dance Dance Dance naar SBS niet met hem gecommuniceerd was. Dat zegt de presentator in de online rubriek Taxi Terug van DWDD. Dance Dance Dance is een van de programma’s die John de Mol heeft weggekaapt naar zijn eigen zender. Waar de show bij RTL door Chantal Janzen en Tan gehost werd, komt de presentatie bij SBS in handen van Jandino Asporaat en Wendy van Dijk.

Tan had er geen idee van dat hij zijn programma kwijt zou raken. “Dat las ik in de krant. Daar hebben ze ook wel excuses voor aangeboden dat het niet zo had mogen gebeuren. Toen Linda wegging werd ik daar wel over gebeld. Dat is dus een foutje geweest.

Nu werkt hij aan proefafleveringen van twee interviewprogramma’s. Wordt het een soort TV Show op Reis? “Nee, een soort van Humberto Kan Op Reis. Ha ha ha.”

Al met al heeft Tan niet zo’n moeite met de leegloop bij RTL. “Het voordeel is dat er heel veel ruimte is voor nieuwe initiatieven. Ik ben nu dus met twee interviewprogramma’s bezig en er is een derde format waar we over aan het kletsen zijn. Ik heb ook al een idee over een muziekprogramma. Het hoeft niet alleen televisie te zijn, het kan online.”

En hoe vindt hij het om weer terug te zijn als tafelheer in DWDD? “Het is zo lekker ontspannen in zo’n stoel. Kijk, als je op de stoel van Matthijs zit, dan heb je heel veel verantwoordelijkheid. Als tafelheer heb je dat niet. Je gaat gewoon zitten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen