Grote radiotransfer op komst? ‘Coen en Sander verhuizen naar Joe’

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vertrekken bij Radio 538 en Radio Veronica om samen de kar te gaan trekken bij de nieuwe radiozender JOE, meldt Patrick Kicken. “Slim.”

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga © Radio 538

Patrick Kicken, de bekendste radiocolumnist van ons land, heeft vernomen dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vertrekken bij Radio 538 en Radio Veronica. Ze zijn tegen hun zin in als radioduo uit elkaar gehaald door John de Mol – ze doen alleen nog samen een vrijdagshow op 538 – en bij de concurrent zouden ze weer als duo verder gaan.

Coen & Sander-transfer?

Qmusic-zusje JOE, onderdeel van DPG Media, begint na de jaarwisseling met een volwaardige programmering en Coen en Sander zouden zijn binnengehaald om de kar te trekken. “Het sterke gerucht gaat dat het fameuze duo Coen én Sander samen vijf dagen herenigd gaan worden in de ochtend”, schrijft Patrick op Spreekbuis.

Deze week werd al bekend dat Dennis Ruyer ook overstapt van 538 naar JOE. “Bij Talpa’s Radio 538 schijnt de boel ontploft te zijn omdat ze zo leeggeroofd worden door de eigenaar van JOE en Qmusic (DPG Media), een meesterzet waarmee twee concurrenten een klap krijgen én je twee bekende stemmen en dito show in huis haalt.”

‘Heel erg slim’

Als dit nieuws klopt, dan is dat volgens Patrick heel erg slim van het golden-oldies-zusje van Qmusic. “Bij JOE zit de ochtend dadelijk geramd, met drie ex-538 medewerkers. Want reken maar dat Coen & Sander hun stinkende best gaan doen om hun relevantie nog te bewijzen.”

Hij vervolgt: “Het idee om voor 538-jocks te gaan waarmee het beoogde JOE-publiek opgegroeid is vind ik een hele slimme. Wat dat betreft mag mijn enthousiasme voor de nieuwe club iets omhoog bijgesteld worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen