Vriendin Tim Hofman springt uit haar vel: ‘Je zit op mij te pissen!’

Het is het ultieme medium voor mensen die van irritainment houden: Instagram. Je hebt Marije Knevel, maar je hebt ook Lize Korpershoek. En die springt nu behoorlijk uit haar velletje.

Lize Korpershoek © Instagram

Er zullen vast mensen zijn die het allemaal bere-interessant vinden, maar er zullen net zoveel mensen zijn die het puur aanklikken om zich even lekker te ergeren: de Instagram-stories van types als Marije Knevel en Lize Korpershoek, de vriendin van Tim Hofman. Hun verhaaltjes lokken binnen een nanoseconde kromme tenen uit.

Gesponsorde huisraad

Waar Marije zich positioneert als een ontzettende weldoener die zo’n lekker gewóón leven leidt met ‘de man’, ramt Lize haar stories vol met de meest basale huis-tuin-en-keuken-dingetjes. ‘Ik heb een gerstekorrels op mijn gezicht, waar moet ik heen?’, ‘er loopt de hele tijd een vogel naar me toe in de tuin’, ‘ik heb mijn tuinset geverfd’, etcetera.

Lize maakt ook veel filmpjes over alle stress die ze zegt te ervaren en waardoor ze regelmatig een beetje depri wordt. Het is een raadsel waar die stress vandaan komt, want haar stories doen vermoeden dat ze de hele dag in haar Birkenstocks de vogeltjes voert en met haar huisraad bezig is. Haar gesponsorde huisraad welteverstaan.

Gratis bankstel

De stories van Lize zitten vol met allerlei producten die ze aanprijst, met name van de Kruidvat, waar ze een heuse samenwerking mee heeft. Ze heeft thuis ook een streng whiteboard aan de muur hangen waarop ze inplant wanneer ze welke Insta-reclame moet plaatsen en dat brengt ze dan ook uitgebreid in beeld. “Zo, dit heb ik weer gedaan.”

Bovenop dat alles heeft Lize nu ook een heel bankstel bij elkaar geïnfluenced en daar heeft de bekende stertwitteraar Mies wat kritiek op geuit. “Terwijl TimJezus zich het snot voor de ogen werkt voor een rechtvaardige wereld, hosselt zijn vriendin voor gratis meubels van de Sofa Company”, schreef ze onlangs.

Lize pissig

Nou, daar is Lize dus hélemaal niet van gediend. Op hoge poten schrijft ze vandaag aan Mies: “Hoi Mies, ik heb 30% korting gekregen in ruil voor online promotie. Snap dat je graag piest op influencers om je beter te voelen over jezelf. Hoop dat het gelukt is! Groetjes vanaf mijn heeeerlijk zittende bank <3.”

Ze is echt he-le-maal gepikeerd. “Like deze tweet als je vandaag nog iemand op Twitter naar beneden hebt gehaald om je beter te voelen over jezelf!!!”, schrijft ze erna.

‘H**rige acties’

Ene Nathalie merkt cynisch op over Lize’s vriend Tim: “Verdient ie zo weinig bij BNNVARA dat ie dit soort h**rige acties nodig heeft? Trouwens: iedere meubelzaak geeft wat korting. Behalve Ikea.”

Lize daarop: “We wonen niet samen! xxx”

Overigens lag Tim onlangs óók al onder vuur wegens ‘gebedel’; hij wil donaties voor zijn programma BOOS.

Tweet

Lize op haar gesponsorde bank:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Lize Korpershoek een interessante influencer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen