Tim Hofman ontkent relatiebreuk na afwezige vriendin bij tv-gala

Tim Hofman ontkent voor de camera van RTL Boulevard dat er sprake is van een relatiebreuk met zijn vriendin Lize Korpershoek. Zij zat gisteren niet aan zijn zijde tijdens het Televizier-Ring Gala.

Aran Bade en Tim Hofman © RTL Boulevard

De relatie tussen Tim Hofman en Lize Korpershoek stond drie jaar geleden volop in de spotlights omdat zij toen met een documentaire kwam over hun geslachtsleven. Ze gaf toe helemaal geen zin te hebben in de worst van Tim en daarom stopt hij hem af en toe in de stofzuiger. “Geneer je je niet?”, vroeg Adriaan van Dis haar live op televisie.

Relatiebreuk?

Het is opvallend dat Tim gisteren wél met zijn twee broers verscheen op het Gouden Televizier-Ring Gala, maar Lize nergens te bekennen was. Zij zat thuis in haar joggingbroek voor de buis, terwijl hij op het gala twee prijzen won.

De naam van Lize viel ook niet tijdens de bedankspeech van Tim en daardoor gingen alle alarmbellen af bij verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard. “Je bedankte je familie en vrienden, maar niet je vriendin. Dat valt mensen op”, vroeg hij de presentator direct na afloop van de tv-uitzending.

Tim reageert

Tim daarop direct: “Jawel, dat is familie. Dat is familie. Lize is familie. Dat is mijn partner.”

Aran: “O, oké. Ja, er waren allemaal verontruste mensen. O, Lize is er nog?”

Tim: “Nee, helemaal niet. Lize is mijn partner. Ik zat hier in mijn eentje, maar het was heel veel gedoe met kaarten. Het is gewoon een technisch ding: je krijgt een paar kaarten, de redactie kon eigenlijk al maar ten dele mee. Ja, nee, ik maak geen grap.”

‘Je zat er zo alleen’

Aran: “Echt waar?! Je zat er ook zo alleen.”

Tim: “Ja, ik zat er alleen. Ja, nee, dus Lize hoort bij de familie. Dat is mijn partner, dat is familie, dus geen paniek.”

Aran: “Ja, we moesten het toch even checken, we zijn Boulevard… Gelukkig! Ga snel naar Lize toe.”

Tim: “Cheers, dankjewel.”

Instagram

De vriendin van Tim:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tim Hofman had geen Televizier-kaartje over voor zijn vriendin. Toch een beetje een vreemd verhaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen