Vriendin Tim Hofman krijgt middenin New York nare diarree-aanval

Lize Korpershoek, de vriendin van Tim Hofman, is middenin New York overvallen door echt een heel nare diarree-aanval. Ze moest halsoverkop poepen in een plaatselijke boekwinkel.

Lize Korpershoek © Instagram

De vriendin van Tim Hofman hoort niet bij de groep mensen die vanwege zorgen om het klimaat voorzichtig is met vliegreizen. Om een of ander evenement over stripboeken bij te wonen is Lize Korpershoek namelijk helemaal naar New York gevlogen en daar is ze nu lekker op citytrip. Daar zit alleen wel een luchtje aan…

Diarree-aanval

Lize heeft gisteren een lekkere bagel gehaald in Manhattan, maar dat had verschrikkelijke consequenties. “Ik haalde deze flink beboterde bagel en die was echt heel lekker”, schrijft ze in haar Instagram-stories.

Mogelijk zaten er op deze beboterde bagel bacteriën die haar maag niet gewend zijn of is de roomkaas niet voldoende gekoeld geweest. Haar maag begon daarna namelijk ontzéttend te borrelen. Het gevolg was dat Lize middenin New York opeens een verschrikkelijke diarree-aanval kreeg. Plotseling en ongecontroleerd spoot het eruit.

Boekwinkel

Gelukkig was Lize op dat moment in een veilige omgeving. “Ik ben heel blij dat toen ik een diarree-aanval kreeg (waarschijnlijk door dit broodje) ik in een boekwinkel was met een wc erin. Diarree in zo’n Amerikaanse wc is trouwens echt verschrikkelijk want het drijft.”

Het hoge waterniveau in Amerikaanse wc’s heeft te maken met het feit dat ze daar een ander spoelsysteem gebruiken. Het nadeel daarvan is dat het water dan wat sneller tegen je achterwerk aan klotst. Dit is een bekend fenomeen dat sommige mensen ongemakkelijk kunnen vinden, zeker als je een heftige diarree-aanval hebt.

Verkeerde ticket

Lize is haar vakantie naar New York overigens verschrikkelijk begonnen, want ze had een verkeerde naam op haar vliegticket staan én ze heeft op het vliegveld haar geld laten wisselen tegen een belachelijke koers. Voor haar 730 euro kreeg ze namelijk maar 622 dollar, in plaats van 775 dollar. Lekker snugger ook.

Eenmaal aangekomen in New York heeft ze het op die diarree-aanval na wel hartstikke leuk. Wat ze tot nu toe het allermooist vindt? “Het Empire State Building is een zeer hoog gebouw.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het eerlijk of ranzig dat Lize Korpershoek schrijft over haar diarree-aanvallen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen