Aaf Brandt Corstius kotst op Yvonne Coldeweijer: ‘Poepkanaal!’

Aaf Brandt Corstius is net als haar podcastmaatje Marc-Marie Huijbregts echt he-le-maal klaar met Yvonne Coldeweijer. Ze volgt haar juicekanaal niet meer. “Het is een poepkanaal!”

Aaf Brandt Corstius en Yvonne Coldeweijer © RTL

Er was een tijd dat Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts met plezier het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer in de gaten hielden, maar dat is nu voorbij. Aaf haakte in maart al af, na Yvonne’s blunder tijdens de Apple-gijzeling, en Marc-Marie is er een halfjaar later ook klaar mee. Het komt ter sprake in hun podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Poepkanaal

Marc-Marie snijdt het onderwerp Yvonne aan. “Yvonne, daar ben ik een beetje van af, van Yvonne Coldeweijer. Die heb ik een tijdje gevolgd, maar ik weet niet waar ze mee bezig is”, zegt hij.

Aaf: “Ik ga het ook niet meer doen. Ik steun dat goede doel niet.”

Marc-Marie: “We zijn wel nog steeds team-Roxeanne.”

Aaf: “Ja, maar dat vind ik iets heel anders. Die runt geen poepkanaal.”

Poepkanaal? Dat is een behoorlijk heftige benaming voor het juicekanaal van Yvonne. De man van Aaf, Gijs Groenteman, denkt er overigens net zo over. Ook hij heeft een hekel aan Yvonne.

Angela de Jong

Angela de Jong, die door Yvonne wel eens gekscherend haar showbizzmoeder genoemd is, is een andere vrouw waar zowel Aaf als Gijs een bloedhekel aan hebben.

Het is een vreselijke vrouw, vindt Aaf. “Ik zag laatst Angela de Jong op tv, dat is nooit een goed idee. Die zat bij een talkshow, je gelooft het haast niet. Het ging over klimaatverandering en daar geloofde zij dan niet heel erg in. Toen zei ze van: ‘Ik snap niet waarom mensen er zo over zeuren dat het zo warm is, want ik denk: nou, lekker dagje bootje varen.’”

Onderbuik

Aaf krijgt daar de kriebels van. “Toen dacht ik: je onderbuik spreekt, en: het lijkt me vreselijk om op zo’n hele hete dag op zo’n boot te zitten. Gádver. Met Angela de Jong die geniet en waarschijnlijk zo’n linnen vest aan heeft. Met een roseetje in haar hand enzo, knabbeltjes binnen handbereik en praten over AD-onderwerpen.”

“Ineens bedacht ik me: jij hebt me er nu tégen gemaakt om deze zomer op een boot te stappen, want dan denk ik: ja, dat is wat Angela de Jong leuk vindt met warm weer. (…) Ja, inderdaad: ‘Aaf haalt uit naar Angela de Jong’, en ik sta daar volledig achter! Ja, daar kan ik me nou echt helemaal niet lullig over voelen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen