Airen Mylene ‘nieuwsgierig’ naar huidige relatiestatus Linda de Mol

Airen Mylene is nieuwsgierig naar de huidige relatiestatus van Linda de Mol. De presentatrice van Shownieuws vraagt zich af of haar collega écht weer samen is met Jeroen Rietbergen.

Airen Mylene en Linda de Mol © SBS, RTL

Er gaan nu al bijna twee maanden geruchten dat Linda de Mol haar verbroken liefdesrelatie met Jeroen Rietbergen weer een kans zou willen geven, ondanks zijn wangedrag achter de schermen van The Voice of Holland. Afgelopen weekend meldde Yvonne Coldeweijer dat Linda geschrokken zou zijn van de kritiek daarop en Jeroen weer op straat heeft gezet.

Nieuwsgierig

Airen Mylene houdt het als presentatrice van Shownieuws allemaal nauwlettend in de gaten, vertelt ze in een openhartig vraaggesprek met de Weekend. Op de vraag of ze nieuwsgierig is of Linda en Jeroen weer een relatie hebben, zegt ze: “Het staat niet in mijn top drie, maar ik ben er wel nieuwsgierig naar.”

Zelf kan Airen het zich niet voorstellen. “Ik denk zelf eigenlijk niet dat ze weer een relatie hebben. Als zij dat leuk vindt, dan moet ze het vooral doen. Maar ik heb meer het idee dat hij is langs geweest om gesprekken met Linda te voeren. Ik kreeg door de verhalen niet meteen de associatie dat hij weer terug is bij haar.”

Menselijk leed

Geniet de presentatrice van juice over haar collega’s bij SBS 6? “Nee. Ik kan heel pittig zijn, maar naast die grote bek heb ik een klein hartje. Ik ben een supergevoelig type, dus ik ga niet heel lekker op menselijk leed. Wel heb ik er minder moeite mee gekregen dat we zowel in goede als in slechte tijden nieuws brengen.”

Dat is nou eenmaal hoe het gaat, legt Airen uit. “Het is een totaalprogramma. Maar van mij hoeven we mensen niet af te fikken. Ik geniet meer van de gekkigheid van de sterren, zoals: wat heeft die nu weer aan zijn gezicht laten doen? Absurde dingen die nergens over gaan, daar hou ik van.”

Nou, laat dat nou óók nog eens van toepassing zijn op Linda. Dubbel kassa!

Eigen parochie

Een groot interview van Linda over haar kijk op het Voice-schandaal laat overigens nog steeds op zich wachten. Privé-baas Evert Santegoeds houdt zich warm aanbevolen om dit interview af te nemen. “Dat zou ik haar aanraden zo langzamerhand, maar dat is praten voor eigen parochie natuurlijk”, zei hij onlangs in zijn podcast Strikt Privé.

“Ik zou het heel graag noteren. Misschien is het moment ook wel aangebroken dat voordat ze aan de slag gaat met Miljoenenjacht, dat ze één keer haar verhaal doet. Dan zou ik er echt wel vier pagina’s voor uit willen trekken in de krant.”

Miljoenenjacht

Daar heeft Linda uiteindelijk niet voor gekozen. Het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht is afgelopen zondag van start gegaan. De kijkcijfers waren met meer dan een miljoen kijkers solide, maar niet heel overtuigend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de huidige mediastrategie van Linda de Mol slim?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen