Aaf Brandt Corstius is he-le-maal klaar met Yvonne Coldeweijer

Aaf Brandt Corstius is helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer. De Volkskrant-columniste is afgeknapt op de juicekoningin vanwege haar stories over de gijzeling in de Apple Store.

Aaf Brandt Corstius en Yvonne Coldeweijer © RTL

Yvonne Coldeweijer heeft vorige maand op een onverstandige manier verslag gedaan van de gijzeling in de Apple Store, vinden critici als Youp van ’t Hek. De showbizzhyena onthulde nog tijdens de gijzeling dat zij van één van haar ‘spionnen’ had gehoord dat er bovenin het pand een grote groep klanten en medewerkers verscholen zat.

Aaf is boos

Ongelooflijk dom en gevaarlijk, vindt Aaf Brandt Corstius dat. Ze is hierdoor in één keer helemaal afgeknapt op Yvonne. “Die heeft voor mij nu wel afgedaan, maar goed: dat vertel ik wel een andere keer”, zegt ze terloops in de nieuwste aflevering van haar podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets.

Co-host Marc-Marie Huijbregts verbaasd: “Waarom?”

Aaf: “Ja, omdat ze die informatie over die Apple-winkel had gedeeld.”

‘Eén foutje!’

Marc-Marie vindt dat wel heel rigoureus van zijn podcastvriendin. “Ja, maar goed, iedereen kan toch wel eens één keer een foutje maken!”

Aaf: “Nee, dan ben je bij mij klaar.”

Marc-Marie: “Echt waar?”

Aaf: “Ja, ligt er helemaal uit.”

Marc-Marie: “Maar dat heeft ze meteen weggehaald toen dat werd gezegd.”

Aaf: “Ja, toen de politie haar daarover belde! ‘Ooooh, oooh, moet ik niet vertellen waar mensen zitten vanwege de gijzelaar? Ooh, goede tip! Ja, ik haal het even van mijn story!’”

Showbizzmoeder

Yvonne heeft in een video laten weten dat ze allang gewend is aan bakken met kritiek. Ze kan dat naar eigen zeggen makkelijk van zich af laten glijden. Bovendien vangen hoge bomen veel wind. Daar weet ook haar showbizzmoeder Angela de Jong alles van.

Ook Angela is niet geliefd in Aafs kringen. Zo voert Marcel van Roosmalen, boezemvriend van Aafs man Gijs Groenteman, al jaren een soort hetze tegen de opiniediva van het AD. Hij riep onlangs nog dat hij zowel aan Angela als aan Yvonne een hekel heeft.

Domme huisvrouw

Johan Derksen vindt dat dan weer flauw van Marcel, zei hij vorige week in VI Vandaag. “Die mevrouw van het AD schrijft columns en die worden hartstikke goed gelezen. Ik lees ze ook. De een veel leuker dan de ander. Marcel vindt het een domme huisvrouw. (…) Ik heb Marcel nog nooit een schouderklopje uit horen delen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen