Tim den Besten: ‘Marc-Marie Huijbregts liegt over breuk met Aaf’

Tim den Besten gelooft niets van de verklaring van Marc-Marie Huijbregts over zijn plotselinge breuk met Aaf Brandt Corstius. Hij is er zeer stellig over en noemt hem zelfs een leugenaar.

Marc-Marie Huijbregts en Tim den Besten © RTL, Instagram

De plotseling podscheiding tussen Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius houdt de gemoederen bezig. Volgens de spionnen van Yvonne Coldeweijer heeft de breuk te maken met een vurige ruzie tijdens een logeerpartij van Aaf in de woning van Marc-Marie. Zij zou daar zijn verbleven omdat haar man Gijs Groenteman zou zijn vreemdgegaan.

Marc-Marie reageert

Marc-Marie, die vindt dat Yvonne zich moet laten onderzoeken, gaat niet in op die specifieke roddel. Wel gaat hij in zijn eerste podcast zónder Aaf maar mét Isa Hoes in op alle geruchten over een ruzie. “We hadden het allemaal verkeerd ingeschat. Wij zijn hier natuurlijk al wekenlang mee bezig, want iedereen doet nu net van: er is deze week iets gebeurd.”

Hij vervolgt in de podcast: “Weet ik veel wat mensen allemaal verzinnen. We waren hier al weken geleden mee bezig. Op een gegeven moment wilde de een niet meer en toen wilde de ander niet meer en toen wilden we geen van tweeën meer. Wij dachten eigenlijk: we kunnen gewoon het beste op één zaterdag zeggen: ‘Dit is de laatste.’”

Wat zegt Tim?

VPRO-ster Tim den Besten, die eerder al speculeerde dat Aaf waarschijnlijk helemaal klaar was met de ‘dominante’ Marc-Marie, gelooft helemaal niets van die verklaring. ‘Hoeveel sterren geven wij: liegen?’, schrijft hij cynisch, verwijzend naar een vast onderdeel uit de podcast van Marc-Marie, op Instagram.

En ook RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade wantrouwt de boel: “Isa kan er niets aan doen, maar er is gewoon ruzie geweest. Dat kan niet anders. Marc-Marie ruilt gewoon een vrouw in voor een andere en gaat gewoon verder. De luisteraar, en dat zag ik ook in de comments, heeft zoiets van: dat gaat eigenlijk niet.”

Pittige tweet

Overigens is niet iedereen enthousiast over Aafs vervanger Isa Hoes:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen