‘Aaf en Marc-Marie uit elkaar na megaruzie tijdens logeerpartijtje’

De plotselinge breuk tussen Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts heeft te maken met een uit de hand gelopen logeerpartijtje, stelt Yvonne Coldeweijer. “Ze kregen enorme ruzie.”

Marc-Marie Huijbregts, Yvonne Coldeweijer en Aaf Brandt Corstius © RTL

Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts zijn zéér plotseling uit elkaar gegaan als podcastduo en dat doet de wenkbrauwen fronsen. Het is opvallend dat hun kanaal, dat een bepaald bereik heeft opgebouwd, in handen blijft van Marc-Marie, die Aaf inwisselt voor Isa Hoes. En Aaf? Die moet een volledig nieuw bereik opbouwen.

Dikke vette affaire

Wat is hier gebéurd? Tim den Besten vroeg het zich af, de spionnen van Yvonne Coldeweijer geven antwoord. Waar begint dit verhaal? “Afgelopen zomer had de man van Aaf, Gijs Groenteman, een dikke vette affaire met Volkskrant-beeldcolumniste Jip van den Toorn”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Je weet wel, die meid die de maatschappij bekritiseert in cartoonvorm, maar blijkbaar ondertussen wel met je man wipt.”

Logeerpartijtje

Aaf had dus even geen zin meer in Gijs, weet Yvonne. “Aaf is hier recentelijk achter gekomen en Marc-Marie was zo lief om aan te bieden dat Aaf even tijdelijk bij hem mocht intrekken.”

En toen? “Nu zijn Aaf en Marc-Marie tijdens dat tijdelijke samenwonen in een enorme ruzie beland. Waarover dat precies gaat is onbekend, maar de twee staan erom bekend dat ze wel vaker met elkaar clashen wegens hun botsende karakters.”

Ontzettend zonde

Aaf en Marc-Marie zijn vorig jaar zomer ook al eens in een enorme ruzie beland, maar hebben dat toen uitgepraat. Kennelijk was hun conflict ditmaal een stuk heftiger.

Yvonne: “Het blijf enorm lief dat Marc- Marie onderdak heeft geboden aan Aaf, dus echt ontzettend zonde te moeten horen dat deze vriendschap op deze manier is beëindigd. Of Aaf weer met haar man samenwoont of dat deze twee uit elkaar gaan is vooralsnog onbekend.”

Wat een dag

Opvallend genoeg is Gijs momenteel niet te horen met zijn dagelijkse podcast met Marcel van Roosmalen. De heren zijn ‘op vakantie’. “Toevallig 😉”, vindt Yvonne.

Een cartoon van Gijs’ vermeende minnares, volgens Yvonne een ‘steek onder water’:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gijs Groenteman is volgens Yvonne vreemdgegaan. Zou u hem bij het grofvuil zetten als u Aaf was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen