Merel Westriks carrière nog steeds aan diggelen: ‘Heel erg jammer’

De carrière van Merel Westrik ligt nog steeds aan diggelen. Ze gaf haar carrière bij RTL Nieuws op voor de mooie praatjes van Linda de Mol, maar inmiddels zit ze vastgekleefd aan de reservebank.

Merel Westrik en Anouk Smulders © SBS 6

Linda de Mol kaapte Merel Westrik in de zomer van 2019 weg bij het RTL Nieuws om het boegbeeld te worden van Net5. Die zender zou een soort tv-versie worden van haar tijdschrift LINDA. met het programma Ladies Night als het centrale middelpunt. Deze vrouwentalkshow met Merel is echter gi-gan-tisch geflopt.

‘Heel jammer’

Al snel verliet Linda het zinkende Net5-schip en inmiddels ligt de tv-carrière van Merel alweer een paar jaar aan gort. Heel jammer, vindt Anouk Smulders het. “Ik vind het jammer dat we haar eigenlijk een tijd niet zien, hè”, aldus de Borsato-bestie aan de desk van Shownieuws.

De carrière van Merel ligt volledig stil, merkt Anouk. “Ze kwam in 2019 natuurlijk naar Talpa toe, toen de vrouwenzender op Net5 begon en Ladies Night. Ze heeft twee seizoenen gedaan. Het eerste seizoen vond ik zelf heel erg leuk, maar het is uiteindelijk na twee seizoenen van de buis gehaald.”

Stilgevallen

Anouk hoort echt nooit meer iets over Merel. “Ze is natuurlijk bevallen van een dochter, we hebben haar daarna nog gezien bij Free Britney voor Net5 en ze heeft een special gemaakt over Dry January voor de LINDA., maar daarna was het eigenlijk best wel stil.”

“Het is wel heel jammer dat we haar niet zien. We hebben bij Talpa ook nog even navraag gedaan en die zeiden: ‘We doen geen uitspraken over haar contract’, maar ik zou het heel leuk vinden als we haar vaker weer gaan zien.”

Instagram

Merel laat af en toe nog wel wat van zich horen op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen