Coen Swijnenberg wil breuk met Sander Lantinga niet ontkennen

Coen Swijnenberg wil de geruchten over een breuk met Sander Lantinga merkwaardig genoeg niet ontkennen. Hij laat weten dat ze nieuws over hun toekomst alleen in hun eigen radioshow behandelen.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga © Radio 538

Radiokenner Patrick Kicken heeft naar eigen zeggen uit zeer betrouwbare bron vernomen dat er na achttien jaar een einde komt aan het radioduo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, die bekendstaan om hun laagdrempelige humor. Ze maken momenteel de middagspitsshow van Radio 538, maar die zender zit nu al jaren in zwaar weer.

Coen reageert

Coen zou nu solo een show gaan maken tijdens de lunchuren en Sander zou verhuizen naar de middag van Radio Veronica. Een maand geleden verspreidde Patrick nog het gerucht dat Marieke Elsinga zou overstappen van Qmusic naar Radio 538, om daar samen met Coen radio te gaan maken.

Waar Marieke het gerucht stellig ontkende, wil Coen nu geen uitspraken doen. “Ik heb Coen geappt. Hij wijst me erop dat we gewoon niets moeten geloven van wat Patrick Kicken schrijft”, zegt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden bij Privé TV.

‘Je hoort het wel’

Coen wijst erop wat Patrick onlangs al over Marieke schreef. “Nou, Marieke heeft laten weten dat haar hart echt ligt bij Qmusic en dat ze nooit daar weg wil gaan, dus dat was onzin”, aldus Jordi.

Maar dit is nog geen ontkenning van Coen. “Ik vroeg hem nog specifiek of dit dan ook onzin is en hij zei: ‘Ik ga niet reageren op columns en geruchten. Je hoort het wel in het programma.'”

En dat is toch wel merkwaardig. “Er zijn wel veel geruchten en er zal ongetwijfeld wat gaan veranderen”, denkt Telegraaf-presentator Pim Sedee.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen