Eva Jinek heeft ook geen flauw idee: ‘Wat gaat Wendy van Dijk doen?!’

Het begint inmiddels een beetje een running gag te worden: wat gaat Wendy van Dijk maandag in vredesnaam doen tijdens de tv-actie voor Oekraïne? Ook Eva Jinek heeft geen flauw idee.

Wendy van Dijk en Eva Jinek © NPO, RTL

Nederland reageerde verbijsterd toen vorige week de nationale tv-actie voor de Oekraïne werd aangekondigd. De show zal maandag worden gepresenteerd door Chantal Janzen en Rob Kemps, voor de gesprekken aan tafel zijn Eva Jinek en Jeroen Pauw gestrikt en Wendy van Dijk? Die zou vluchtelingen gaan onthalen bij de Pools-Oekraïense grens.

Wat gaat Wendy doen?

De kritiek barstte in alle hevigheid los op social media: de Oekraïne-oorlog is geen aanleiding voor BN’ers om amusement te gaan maken bij de grens, klonk het. Wendy als oorlogsverslaggever bij de grens van Oekraïne klinkt natuurlijk ook wel als een heel foute aflevering van Koefnoen.

Al snel werd Wendy’s retourtje naar het oorlogsfront afgedaan als een ‘foutje‘, maar wat gaat ze dan wel doen? Niemand weet het nog. En ook Eva Jinek heeft geen flauw idee, gaf ze gisteren aan in haar talkshow. Ze kreeg de lachers op haar hand toen ze aan tafelgast Coen Swijnenberg de vraag stelde wat Wendy nou eigenlijk gaat doen.

‘Ik weet het ook niet’

Eva tegen Coen: “Weet je al wat Wendy van Dijk gaat doen? Daar was ook wat verwarring over.”

De tafel moest er enorm om grinniken – van Coen zelf tot Victoria Koblenko tot Floor Bremer. Eva: “Waar gaat zij naartoe? Weten we dat?”

Coen: “Nee joh, ik ben een mannetje van de radio, ik heb echt geen idee. Ik denk dat jij dat nog eerder weet.”

Misgegaan

Eva: “Ik weet het ook niet. Ik weet zelf ook nog niet wat ik precies ga doen.”

Coen: “Er is iets niet helemaal goed gegaan in de communicatie daaromheen geloof ik.”

Eva: “Dat gebeurt wel eens.”

En wat gaat Victoria Koblenko doen? “Ik heb samen met mijn man een spotje opgenomen voor Giro 555. Wij hebben samen een sieraad en armbandje ontworpen, waarvan de opbrengst volledig gaat naar Giro 555.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wendy van Dijk heeft nog steeds geen taak gekregen. Anders maar gewoon in het belpanel stoppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen