Rob Goossens neergezet als stiekeme vreemdganger: ‘Met jonge dames’

Rob Goossens wordt door Dennis Schouten neergezet als een stiekeme vreemdganger. De twee heren gingen vorige week uit met elkaar. “En hij is geëindigd bij een paar leuke jonge dames.”

Jan Roos, Rob Goossens en Dennis Schouten © YouTube

Dennis Schouten en Rob Goossens zijn vorige week zaterdag samen naar de voetbalwedstrijd FC Groningen – Willem II gegaan. “Rob is Groningen-supporter en ik Willem II, dus daar zouden we heengaan en dat hebben we gedaan. De wedstrijd was heel teleurstellend, maar daarna gingen we de stad in”, vertelt Dennis in de nieuwste RoddelPraat.

Zeurende vriendin

Het duurde even voordat Rob loskwam, aldus Dennis. “Rob liep de hele middag in een trainingsbroek. Die kwam aan in een joggingbroek en Rob heeft net een kind met een Wit-Russische vrouw en die belde de héle tijd. De hele tijd gezeur: ‘Rob naar huis, Rob naar huis, kind huilt, kind huilt.’”

Een beetje irritant, vond Dennis dat. “Ik zeg: ‘Rob, je moet twee uur in de auto om naar huis te komen en dan huilt het kind nog, of niet, maar jij kunt er niets aan doen.’ Ja, nee, maar Rob moest en zou weggaan. Uiteindelijk deed Rob de telefoon weg en gingen Rob en ik tot het gaatje in Groningen.”

Naar de klote

Dennis en Rob zijn he-le-maal losgegaan in het uitgaansleven van Groningen. “Helemaal naar de klote. En die man was heel geliefd bij de vrouwen. Dat had ik niet verwacht, maar heel geliefd bij de vrouwen.”

Co-host Jan Roos: “Ik zal je vertellen: ik dacht dat het een nicht was. Ik wist helemaal niet dat hij een vrouw had.”

Dennis: “Nee ja, een Wit-Russische vrouw.”

Jan: “Ja, die zien er vaak uit als een man, dat is wel waar. Die werken ook in mijnen en hebben ook overal haar. Verschrikkelijk.”

Vreemdgegaan?

Dennis: “Ik heb wat foto’s van die vriendin gezien. Ik zeg daar verder niets over. Maar het was heel gezellig en daarom – mede door dat verhaal van jou – gun ik Rob waar hij is geëindigd. Ik ben naar huis gereden en Rob heeft alles weer goed thuis, dus dat is allemaal mooi.”

Hier suggereert Dennis dus dat Rob keihard is vreemdgegaan. Jan: “Ik snap even het einde niet.”

Dennis: “De conclusie is dat jij binnenkort met Rob op een singlereis kunt. Als die Wit-Russische vrouw Nederlands leert.”

Jonge dames

Jan: “Die zijn heel gedienstig hè, die Wit-Russische vrouwen. Het was waarschijnlijk eerst z’n schoonmaakster of niet? Of d’r vader had een wandje bij hem gestuit? Óf een Wit-Russische vrouw haal je van internet. (…) Het probleem is: they don’t like to f*ck. Daar houdt Rob eigenlijk ook niet van. Tenminste, niet met Wit-Russische vrouwen.”

Dennis: “Nee, nee, nee. Hij is geëindigd bij een paar leuke jonge dames.”

Jan: “Echt?”

Dennis: “Jazeker.”

Rob reageert

Rob reageert telefonisch in de uitzending van RoddelPraat. Jan: “Ik hoorde dat het leuk was met Dennis in Groningen en dat je het goed doet bij de vrouwtjes.”

Rob: “Ehh, daar mag ik niet over klagen.”

Jan: “Toch lekker man? Je vrouw heeft net een kindje gekregen, dus kleine Rob moet toch ook uitgelaten worden.”

Rob: “Hahaha. Daar ehh… Ik kom thuis volkomen aan mijn trekken, Jan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen